Résztvevők visszajelzései

Rólunk mondták:

"Teljes mértékben azt kaptam ettől a képzéstől, amit vártam. A mindennapokban jól használható dalanyagot, a megvalósítás széles tárházát. Szakképzett előadók, jól képzett szakemberek. Örülök, hogy a kollektívámmal együtt részt vehettem ezen a képzésen. Nemcsak szakmailag gyarapodtunk, hanem nagyon jó kis csapatépítési lehetőség is volt. Bátran ajánlom vezető társaimnak, akiknek fontos a módszertani tudás, a kollektíva összetartó ereje."

/Végváriné Kékhegyi Erika óvodavezető, Rákospalotai Hetedhét Óvoda/

„Sok humorral mindig a tevékeny mozgást és tanulási folyamatot tartja/tartotta szem előtt minden előadó, a pedagógusokat végig motiválta és kiválóan fenntartották érdeklődésüket. Rengeteg lehetőséget nyújtott az elméleti ismeretek elsajátítása mellett azok alapos gyakorlására is. A képzés légköre végig nagyon kellemes volt, érződött rajta a professzionalizmus, a kiváló szakértelem nyugodt derűje.”

/Szőke Zsófia óvodavezető (Göd), tanügyigazgatási szakértő, tanfelügyelő, pedagógus minősítési szakértő/

"Kedves Ildikó és Henrik! Hálásan köszönök mindent! Feltöltődés, megerősítés, kikapcsolódás volt számomra miden perce a képzésnek! A mai sokszor hiteltelen világban két hiteles, nagy tudású embertől kaptam példát, tudást, hozzáállást, szemléletet a hivatásomhoz."

/Veressné Kati, Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont, Budapest/

"Gyógyszerként ajánlom ezt a képzést minden pedagógusnak, akit munkájában az elfásultság és kiégés fenyeget."

/Bereczkyné Kovács Sz. Sarolta, Zebegényi Fonó Közhasznú Egyesület/

"Fantasztikus 3 napban vettem részt, fantasztikus előadókkal, megfelelő eszközöket biztosítottak a képzés alatt. A LIPPOZOO teljesen elkápráztatott. Nagyon szuper dolognak tartom. Mind módszertanilag, mind gyakorlatban megkaptam azt, amit szerettem volna. Hálásan köszönöm a 3 napot."

/Albert Gabriella, óvodapedagógus, Pöttöm Óvoda, Tápiószecső/

"Köszönöm Henriknek és Ildikónak a képzésen nyújtott fantasztikus ismeretet, tudásanyagot, melyet gyakorlati játékokkal, tánccal tettek hitelessé, és amit nemsokára beépítve hatékonyan fogok alkalmazni!"

/Patkó Rita, óvodapedagógus, Boglárka Óvoda, Fót/

Akkreditált képzéseink elégedettségi felméréseinek eredménye

Büszkén vállaljuk a résztvevők elégedettségének bemutatását, mely valós felmérésen alapuló, konkrét számokkal alátámasztott eredmény. Számunkra valóban fontos minden észrevétel, megjegyzés, szívesen fogadjuk az építő jellegű kritikát, hiszen ezek mind segítenek bennünket az általunk nyújtott minőségi szolgáltatás színvonalának megtartásában, sőt továbbfejlesztésében.

A kérdőívben feltett kérdésekre 5 fokú skálán kértünk minősítést (1-es a legkevésbé elégedett, 5-ös a teljes mértékben elégedett). Nagy örömünkre az alábbi diagramokon jól látszik a résztvevők elégedettsége.

A Lippogó Kiscsőszön, 2019 őszén szervezett képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A miskolci képzés átlagos elégedettségi mutatója  4,89.

A Lippogó Kiscsőszön szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

"Igazán tartalmas és színes volta a továbbképzés. Játék repertoárom bővült. Összességében maximális elismerés a program kidolgozójának, a megvalósítóknak és a közreműködőknek. Jó szívvel fogom továbbvinni a hírt, hogy Lippoga járva is lehet táncolni. Ajkán a Zöldikék és a Vizikék Óvodákban hétfőtől Lippogunk. Köszönöm!" /Marton Lívia/

"A szemem könnytől csillogó! Visszavárlak Lippogó!" /Major Beáta/

"Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a képzésen. Kiváló szakemberektől tanultunk. Jó hangulatban, tartalmas előadásokat hallgattunk, azokról a módszerekről, eszközökről, amit a gyakorlatban kipróbálhattunk. Aktív táncpedagógusként rendszerezett tudást kaptam. Az együtt töltött 3 nap után tele lelkesedéssel térek haza. Alig várom, hogy a tanultakat kipróbáljam otthon. Remélem találkozunk még! Fontosnak tartom a tapasztalatcserét. Kiváló helyszín volt! Jó csapat verődött össze." /Pintér Katalin/

"Gazdagabb lettem, köszönöm! Közvetlen légkörben, ugyanúgy tanítottak minket, ahogy nekünk kellene a gyermekeket. Nemcsak módszertan és konkrét táncok, játékok tekintetében, hanem hogy hagyták a csoportdinamikát és az előadó csoport viszonyt is magától alakulni a játékok és a gondolkodásmód által, ami számomra legalább olyan érdekes, tanulságos volt, mint a gyakorlati tudásanyag. A Lippozoo módszerben pedig az a zseniális, hogy az összes fejlesztő, tulajdonsága mellett a pedagógusnak határtalan szabadságot ad, amelyben felépítheti a saját rendszerét, amellyel nemcsak motívumokat és improvizációt, hanem gondolkodásmódot is tanít!"

"Jó volt átélni újra az együttjátszás önfeledt örömét, az együtt megélt élmények, a közös tánc, éneklés felszabadító érzését! Jó lenne ezt a hétköznapjainkban is átélni, továbbadni gyerekeinknek, tanítványainknak, kollégáinknak! Köszönöm ezt az érzelmekben mosolyban és sok kacagásban gazdag három napot és a nagyon hiteles, elkötelezett, szakmájukban alázatos oktatókat! /Hoffmann Emese/

"Gyakorlatban alkalmazható tudást szereztem a képzés során. Felkészültek az oktatók, jó hangulatú volt a képzés." az óvodai napokba."

„Nagyon sokat kaptam a képzéstől, minden téren. Azon kívül, hogy megismertem a Lippogót és a Lippozoo-t. Sok új emberrel találkoztam és belátást nyerhettem egy kis falu Kiscsősz közösségének az életébe. Igazi időutazást élhettem át és sokféle táncot láthattam, ismerhettem meg teljesen közelről. Szeretnék még újból visszatérni és alig várom, hogy kipróbálhassam az óvodásaimmal a Lippozoo-t. Köszönöm, hogy itt lehettem." /Molnárné German Nikoletta/

"Nagyon jó helyen volt a képzés, profi a szervezés. Az előadók, képzést vezetők elhivatottak, magas szakmai színvonalról adtak tanúságot."

"Az oktatók magas szintű szakmai tudásuk mellett nyitott, pozitív személyiséggel rendelkeznek, amely gyorsan megteremtette a bizalmas légkört a csoportnál

"Nagy izgalommal és várakozással vártam a képzést. Az első képzésem volt, ami tánccal kapcsolatos. Nagyon jól éreztem magam, sok pozitív élményt kaptam. Olyan "tánctudással" gyarapodtam, amit szívesen beépítek. Módszertani tárházukkal úgy mutattak utat nekünk, hogy az azon való haladást saját egyéniségünkre bízták. Különleges élmény volt, hogy húgommal közösen vettünk részt a képzésen. Ezúton is köszönet érte! :-)"

"Úgy érzem, hogy nemcsak a képzést oktató pedagógusoktól tanultam nagyon sok ötletet, hanem a tanfolyamon résztvevőktől is." /Sulyok Zita/

„Én nem rendelkezem táncpedagógus diplomával, így számomra rengeteg újat jelentett. Ajánlanám olyan kolléganőknek is, akiknek már van néptáncos alapképzettsége."

"Nagy tudással, tapasztalattal rendelkező oktatók, jó hangulatú képzést nyújtottak számomra sok-sok ismerettel, jó ötletekkel."

"A programot rendkívül hasznosnak találom, az alapvető mozgások fejlesztésére, a kisgyermekek játékos igényeinek kielégítésére. Sok és változatos, nem unalomig játszott játékot kaptunk készen segítségnek, amivel a saját repertoárunkat bővíthetjük. A motívumok fő előnyének tartom, hogy szabadon variálható, rendkívül sok bennük a lehetőség, mind az alapvető mozgásformák fejlesztéséhez, mind a néptánc egyes motívumainak felépítéséhez. Jól szervezett, rendkívül felkészült oktatók, jó hangulat uralkodott a 3 nap alatt. Köszönjük!"

"Táncosként érkeztem. Rengeteg új dalt, mondókát és csujjogatást ismertem meg. Mindemellett egy új eszközt is a Lippozoo-t, mellyel magamat is, táncos társaimat és gyermekcsoportokat is taníthatok. A hangulat a képzésen vidám, nevetős volt mindig. Sok kérdésre, sok válasz érkezett. Ami kifejezetten tetszett, az hogy az öröm táncolásra való nevelést szorgalmazták."

"Nem vettem még részt ilyen képzésben. Kíváncsiságból és több tudás megszerzése miatt vettem részt. Boldogan választ kapva sok "üres" kérdésre távoztam mindenkitől. Az oktatás minden egyes pillanatát átélve éreztem, a tanítás "zseniális" módon történik mindenki számára függetlenül a tánctudástól. Egyet sajnálok, hogy "-mindennek egyszer vége". Szerettem itt lenni felszabadultan, vidáman, szabadon. Köszönök mindent és ígérem igyekszem az itt megmutatottakat átadni, megőrizni! Ti sose változzatok meg!!!" /Varga Judit/

"Nagyon köszönöm a sok segítséget, megerősítést! Munkátokhoz kívánok jó egészséget, kitartást a mindennapokban! Szakmailag nagyon magas fokon képzett, hiteles szakembereket ismertem meg személyetekben! Köszönöm!

"A szemem könnytől csillogó! Visszavárlak Lippogó!" /Major Beáta/

A Lippogó Miskolcon, 2019 őszén szervezett képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A miskolci képzés átlagos elégedettségi mutatója (ötös skálán értékelve) 4,99.

A kapott visszajelzései alapján az összesített átlag alatti pontszámot (4,92) a tudástartalom újszerűsége kapott, az összes többi kérdésben a résztvevők a képzést maximális 5,00 pontszámra értékelték.

A kérdőív kiértékelés alapján a Lippogó miskolci képzésen résztvevők 90%-a teljes mértékben elégedett volt, mivel a felmérés minden kérdésére a maximális 5,0 pontot adta.

A Lippogó Miskolcon szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

„Maximálisan elégedetten távozom. Fantasztikus oktatókkal találkoztam. Nagyon tetszett, hogy mindketten nagyon felkészültek, gyermekszeretőek. Néptánc tudásuk mellett fontosnak tartom, hogy jól átadják tudásukat nekünk. :-) Köszönöm!” /Szűcsné Novák Viktória/

„Köszönöm, hogy részt vehettem a képzésen. Teljes mértékben magamévá tudom tenni az itt tanult módszereket, mind gyakorlati, mind elméleti értelemben. Ildikó szakmai tudása messzemenően az eddig találkozott oktatók közül a legjobb. Henrik közvetlensége és emberi hozzáállása pedig példaértékű. További sikeres munkát kívánok! Üdvözlettel: Bozsik Anikó”

„Jól felépített, színvonalas oktatásban részesültem, ahol az elméleti tudás mellett olyan gyakorlati alapot kaptam, melyet a jövőben, a mindennapokban is be tudok építeni. További sok sikert, kitartást és Isten áldását kívánom!” /Novák Katalin/

„Nagyon jól éreztem magam a képzésen. Az oktatók nagyon felkészültek, könnyen, érthetően adják át az anyagot. Az egész képzés alatt törekedtek a sikerorientáltságra. Köszönöm az élményt!” /Thirring Péterné/

„A gyakorlati és életszerű példák mellett számomra nagyon fontos egy oktató háttértudása. Ezen a tanfolyamon lenyűgözött, hogy bármit kérdeztünk, arra volt válasz, ráadásul szakszerűen alátámasztva. Változatos, pörgős, humoros, remek képzést kaptam. Köszönöm!” /Nagy Iza/

„Az oktatók személyisége, szaktudása, előadásmódja példaértékű. A továbbképzés gyakorlatorientált, jól hasznosítható tudást adott. A csoportban a hangulat meghatározta a három napot. Felszabadult, jókedvű pedagógus társaság jött össze. Mindent köszönök. Jó volt újra táncolni!” /Vanyóné Jelinek Katalin/

„Nagyon jó hangulatú, színvonalas képzésen vettem részt. Sokat tanultam, a munkámban is alkalmazhatom a megszerzett ismereteket. Kollégáimnak mindenképpen ajánlom, hogy a jövőben vegyenek részt ilyen képzésen. Köszönöm mindent!” /Jakóné Zsipi Ibolya/

„Már többször részt vettem néptánc képzésen, de ilyen összeszedett, maximálisan elkötelezett és nagy-tudású oktatókkal nem találkoztam. Hálás köszönet!”

„Úgy gondolom, hogy a képzésen tanultakat tudom hasznosítani a munkám során és örülök, hogy sok új tapasztalatot szerezhettem.”

„Nagyon jó érzésekkel távozom az oktatásról. Mérhetetlenül jó emberekkel, jó oktatókkal találkoztam. Nagy segítség a gyakorlati anyag, amire úgy érzem, hogy alapozhatom. Örülök, hogy itt lehettem.”

„Nagyon tetszett a továbbképzés, bátran fogom ajánlani az ismerőseimnek is! Öröm, boldogság volt részt venni!”

„A képzés gyakorlatorientált, használható tudást adott. Nekem teljes mértékben erre volt szükségem. Az oldott légkör, a tevékenységek élményszerű átadása segítette a rögzítést. Köszönöm az oktatóknak!”

„Nagyon jól éreztem magam! Felszabadult légkörben tanulhattam! Köszönöm!”

„Nagyszerű képzésen vettem részt! Nagyon sokat tanultam, már alig várom, hogy a gyakorlatban is kipróbálhassam! Köszönöm szépen!”

„Szívesen részt vennék még egy 30 órás képzésen, hogy a megszerzett tudást, ismereteket el tudjam jobba mélyíteni.” /PK/

„Visszavarázsolta a gyermekkori énemet, élvezettel játszottam a játékokat. Sok új játékkal, táncos elemmel ismerkedtem meg. Közvetlen, segítőkész volt mindkét oktató. Jó hangulatban telt a képzés mindhárom napja. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

„Ildikó szakmai hitelessége az 5 órás képzésen magával ragadott, ezért kerestem a 30 órás képzésüket. A "ITR" képzéssel ez nem konkurencia, remekül kiegészítik egymást. A képzés gyakorlati jellege miatt minden óvodapedagógusnak ajánlanám feltöltődésnek, újabb lendületnek, kikapcsolódásnak is kiváló. Ebben az elnőiesedett szakmában Henrik egy színfolt az életünkben. Szakmai felkészültsége megkérdőjelezhetetlen, férfias lazasága példa értékű. Egy élmény volt! Köszönöm!” /Tóth Zsuzsanna/

A Lippogó Budapesten, 2019 tavaszán szervezett képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A zuglói képzés átlagos elégedettségi mutatója ötös skálán értékelve 4,94.

A Lippogó Budapesten, Zuglóban szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

„Rengeteg lehetőséget látok a LippoZoo-ban, köszönöm, hogy megismerhettem.”

„A sok gyakorlat nagyon motivált, magalapozta a jó hangulatot, a közös játék összekovácsolta a csoportot. Sok új érdekes gyermekjátékot tanultam, amit használhatok majd a szakköri foglalkozásokon. Gyógypedagógusként kíváncsian várom, hogyan és mennyire eredményesen tudom majd alkalmazni a LippoZoo-t értelmileg, tanulásban akadályozott és autizmussal élő gyermekcsoportban” /György-Genczer Dóra/

„Fantasztikus emberekkel eltöltött, igazán felemelő hétvége volt. Köszönöm!”

„Nagyon hasznosnak éreztem a képzést a sok gyakorlati feladat, ötlet miatt. Úgy érzem sok mindent meg tudok valósítani az iskolában a gyerekek között Nem „csak” tanultam, hanem jól is éreztem magam. :-) Köszönöm szépen!”

„Tetszett a gyakorlat, elmélet egyensúly. A mit? miért? és hogyan? tisztázása. Az előadók - gyakorlatvezetők közvetlensége sokban segítette a munkát, maradandó élmény lesz!”

„Nagyon sok új ötletet, játékot és módszert ismertem meg, amit ezúton is köszönök és megpróbálom beépíteni a mindennapi óvodai életbe. Külön tetszett, hogy rálátást kaptam, hogyan kell vagy lehet a néptáncot játékosan megtanítani a gyermekeknek.” /Juhász Zoltánné/

„Fantasztikus élmény volt, köszönöm szépen! :-)” /Gellén Orsolya/

„Nagyon jól éreztem magam ebben a 3 napban. Sok új dolgot tanultam. Köszönöm! :-)” /Tóth Réka/

„A CD lehetne a tananyag része!” Kiváló képzés volt. Nagyon sajnálom, hogy csak 30 órás a képzés, sokkal mélyebben is szeretném megismerni a magyar népi zeneiséget és a játékkultúrát.” /Szabó Ildikó/

„A LippoZoo számomra eddig ismeretlen volt, kíváncsian vártam és abszolút elnyerte a tetszésemet. Bevihető és alkalmazható az óvodás csoportom mindennapjaiban. Moldvai táncokban is szívesen vettem részt, nagyon örültem, hogy ez a része ennyire gyakorlatorientált volt!” /Szigeti Zita/

„32 éve dolgozom óvónőként és hasznosnak találtam a képzést, sok új népi játékot ismertem meg és már „rám fért” a módszertannak a felfrissítése is. A LippoZoo módszert egyedinek és érdekesnek találom, szívesen kipróbálom. A 3 nap jó hangulatban telt, teljesen kikapcsolt a hétköznapokból és új impulzusokkal töltött fel, hogy az óvodásaimnak (jelenleg 4-5 évesek) átadhassam az itt szerzett tudásomat. Mivel hagyományőrző óvoda vagyunk kolléganőimnek is beszámolok élményeimről és ajánlani fogom a képzést.”

„Az tetszik a képzésben, hogy meghagyjuk a gyerekeket gyerekeknek. Nem erőltetjük egyáltalán az oldalakat a lépések kivitelezésénél a precizitást. Tetszik Ildikó gondolatisága, hogy a gyerekjáték legyen eredeti és ne keverjük műdalokkal és a műdalokat ne játsszuk el. Hagyjuk a gyerekeket, hogy saját ötleteik legyenek és ne a koreográfiát erőltessük.”

„A képzés időbeosztása, a tanulandó anyag mennyisége és átadása nem volt terhelő. Az elmélet és gyakorlat váltakozása mindig biztosította a felfrissülést, koncentráltság visszaállítását. Nem fárasztó, hanem egy feltöltődést biztosító képzésen voltam, ahol sok ismeretet szereztem.”

„Nagyon örültem, hogy tudtam jelentkezni a képzésre. Voltak elvárásaim, amiket maximálisan, sőt teljesen felülmúlták az órák. Jó hangulat, érdekes információk, játékok, az oktatók tudása. Ilyenek a SZAKEMBEREK, ilyen tudással! Elismerésem, a hozzáállás, a kompetencia, a lelkesedés. Köszönök mindent, jól éreztem magam, újra gyermek lehettem!  Nekem nagy lendületet adott, hogy bevigyem az óráimra a tanultakat.”/Kocsisné Nagy Szabina/

„Az eddig - más forrásokból megszerzett tudás aktualizálására, frissítésére, további új módszerek elsajátítására nyílt lehetőségem ezen a hétvégén. A néptáncban rejlő fejlesztési lehetőségek ismerete gyógypedagógusként szakmailag is szívügyemmé vált.” /Kozsda Zsófia/

„A képzés gyakorlati anyaga sok segítséget nyújt, jól alkalmazható tudást biztosít. (Mi is) úgy tanultunk sokat, hogy közben jól éreztük magunkat. Gyakorlat, elmélet aránya pont jó.”

„Először a szervezők pontossága, segítőkészsége, emberi hozzáállása tetszett meg, majd a képzés elején - rögtön - megtapasztaltam az oktatók hatalmas módszertani, pedagógiai, gyermeklélektani tapasztalatait, tudását. Számomra a legfontosabb az volt, hogy ezt a tudást át is tudták adni. Köszönettel tartozom a képzés oktatóinak, hogy biztonságot adtak nekem ahhoz, hogy a foglalkozásaimon a néptánc alapjait elkezdjem tanítani, ezzel élményszerűbbé tegyem azokat.”

/D. Hegyesi Gabriella/

„Nagyon jól éreztem magam. Mind a három nap jó hangulatban telt, jó volt a társaság. Módszertanilag nagyon sok új, hasznos ismereteket szereztem. Tetszett a képzés gyakorlatorientáltsága, a vezetők szakmai felkészültsége. Egyedül a benti tér nagysága volt kifogásolható számomra.” /Bajzáth Anna/

„Nagyon hasznos információkhoz jutottam a képzés által. Sok segítséget adnak az itt tanultak a munkám során. Az előadók kiváló szakemberek és nem csak az elméletben, a gyakorlatban is. Tetszett a sok gyakorlati rész. Nagyon jól éreztem magam a képzésen.”

„Köszönöm az itt tanultakat, nagy hasznát veszem a nyári Hagyományélő táborainkban. Külön örülök a moldvai körtáncoknak! Sok sikert a további munkátokban!” /Ispán Krisztina/

A Lippogó Érden, 2018 őszén szervezett képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

Az érdi képzés átlagos elégedettségi mutatója ötös skálán értékelve 4,96.

A Lippogó Érden szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

„A képzés mindkét oktatója ember- és gyermekközpontú, s népi játék és néptánc alapjainak megtanítása volt a céljuk. A három nap oldott légkörben telt, minden résztvevő fontosnak érezhette magát. Pozitív szemléletformálásban volt részünk, csupa jól hasznosítható dolgot kaptam!” /Bató Tiborné Zsóka/

„Magas színvonalú, emberi értékeken alapuló, oktatói felkészültség és tudásátadás jellemezte a képzést. A szervezettség magas szintű. Maximálisan gyakorlatközpontú, a módszertani tudást támogatja, a mindennapi munkánkban azonnal alkalmazható, beépíthető. A téma iránt érdeklődő pedagógus társaimnak mindenképpen ajánlanám! Köszönettel dr. Sándor Ildikónak és Kovács Henriknek" /Kiss Zsófia a Tolmácsi Kisbagoly Óvoda vezetője/

„Nagyon, nagyon jól éreztem magam az elmúlt három napban. Hatalmas élmény volt! Köszönöm! :-)”/Juhász Georgina/

„Rendkívül magas színvonalú volt mindkét előadó stílusa, tudása és érthető volt mindenki számára. Rengeteg új játékot tanultunk, amit a gyakorlatban, az oviban fel tudok használni. A táncos oktatás fárasztó volt, ám mindenki élvezte, és könnyen elsajátítottuk a lépéseket, a mozgást. Ajánlani fogom az ismerőseimnek a tanfolyamot. Nagyon jól éreztem magam, sok-sok köszönet!” /Metlágerné B. Krisztina/

„Mindent nagyon köszönök! Sok ilyen 3 nap kellene a pedagógusoknak!"

„Nagyon tetszett a sok-sok új játék, amit a tanfolyamon elsajátítottam. Lenyűgözött a "Lippogó" egésze, a felépített rendszere, a Tanárok tudása. Köszönöm!” /Csonka Dorottya/

„Nagyszerű 3 napot töltöttünk el ezen a képzésen. A várakozásomat felülmúlta az egész program. Sok újszerű és nagyszerű népi játékot tanultunk, amit Ildikó nagyszerűen prezentált számunkra. Vidám légkörben telt el a játéktanulás. A táncok jól megmozgattak bennünket. Teljesen kezdőként jó volt megtanulni az alaplépéseket. Nagyszerűnek találom a LIPPOZOO kártyákat, s már alig várom, hogy a csoportban is kipróbáljam. Az egész képzés jól fel van építve! Nagyon örülök, hogy részt vettem ezen a képzésen. Sok élménnyel, tudással, tapasztalattal gyarapodtam. Köszönöm dr. Sándor Ildikónak és Kovács Henriknek!” /Pálvölgyiné Karacs Ágnes/

„A képzés nagyon jó hangulatban telt, nagyban kiegészítette az eddigi tudásomat. Legpozitívabb számomra az volt, hogy a kurzus végére, 3 nap alatt úgy érzem sikerült elsajátítanom a néptánc alapjait, emiatt még nagyobb kedvvel és magabiztossággal fogom folytatni az oviban." 

„Egy élmény volt. Jövök a következőre is!”

„Színes, változatos képzést kaptam, amelyet alkalmazni is fogok az iskolában.”

„Ez volt az első továbbképzésem és szuper élmény volt. Föltette a lécet az elkövetkezendő képzéseknek. Köszönöm az élményt!” /Kerekes Enikő/

„Igazából a kérdőívben minden benne van, azt lehet az egész képzésről elmondani, hogy mindkét oktató segítőkész, élményszerűen adták át az anyagot. Látszik rajtuk, hogy szeretnek ezzel foglalkozni. Köszönjük szépen az élvezetes 3 napot és szívesen jövök még hozzájuk.”

„Nagyon tetszett, nagyon sok új játékot és táncot tanultunk. Mind olyanokat, melyek nagyon jól beépíthetők egy külön foglalkozásba vagy az óvoda napi életébe. Nagyon jó módszer.”

„Nagyon jó hangulatú, vidám továbbképzés volt. Remek lehetőség volt más óvónőkkel való tapasztalatcserére. A tanult Lippozoo-módszer nagyon megfogott, szerintem a gyerekek életkori sajátosságaihoz tökéletesen passzol. Élvezetesen, játékosan tanulják meg az alapvető tánclépéseket, azok, akik megismerik ezt a módszert. Ami nagyon hasznos volt számomra az a tevékenységen belüli egymásra épülése a játékoknak, daloknak. Néhány kedvenc: Ostoring. Hej, pentli, pentli, Ninive, Hej, méz, méz, stb. Néptáncból: Botosánka, Kecskés.”

„Mindkét előadó magas szintű szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik. Az ismereteket érthető módon és változatos módszerekkel ismertette. Mindkét előadó kedves, elragadó személyiség. Munkám szempontjából nagyon hasznosnak éreztem a képzést és örülök, hogy részt vehettem rajta. Már most várom a következő képzésüket. Nagy élmény volt! Köszönöm!” /Barta Vilma/

„Mivel már tavaly egy öt órás képzésen részt vettem, nagy izgalommal jöttem Érdre. Nagyon sok új dolgot tanultam! Az oktatók maximális felkészültsége és tudása lehetővé tette számunkra/számomra, hogy nagyon szuper hangulatban teljen el ez a 3 nap! Köszönöm az élményt! Nagyon jól éreztem magam!!! A következő találkozásig maradok tisztelettel: Takács Katalin"

„Nagyon szeretnék egy olyan képzést, ahol a tájegységek szerint megtanulhatjuk az alsó tagozaton tanítható táncelemeket!!!:-)"

A Lippogó Debrecenben szervezett képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A debreceni képzés átlagos elégedettségi mutatója (ötös skálán értékelve) 4,97.

A kapott visszajelzések alapján az összesített átlag alatti pontszámot (4,90) egyedül a tudástartalom újszerűsége (4,70) kapott, az összes többi kérdésre adott válasz alapján a résztvevők a képzést maximális (5,00) pontszámra értékelték.

A Lippogó Győrben szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

"Ajánlani tudom minden óvodapedagógusnak, aki szeretne jó hangulatban, rövid idő alatt sokat tanulni az énekes játék, ének-zene, tánc tevékenységen belül a népi játékokról és a néptáncról." /Enikő/

"Abszolút sokat tanultam! Kifogytam az ötletekből, játékból, szerettem volna újakat tanulni, hogy a gyerekekkel legyenek új élmények. Köszönöm szépen!"

"Köszönöm a részvétel lehetőségét, a felkészültséget, a rugalmasságot, az elmélet és gyakorlat összhangját, vagyis a hitelességet!" /D. Tasnády Tímea/

"Ezen a képzésen teljes mértékben felszabadultan érezhettem magam."

"Abszolút hasznos és érdekes 30 órában részesültem oktatás és ismeretterjesztés szempontjából."

"Nagyon fontos eleme a képzésnek az együtt tanulás, gyakorlati tudás átadása. Nagyon jó hangulatú, színvonalas képzésben volt részem."

"Jól éreztem magam. Három mozgalmas és élményekben gazdag nappal lettem gazdagabb. Feltöltődtem. Azt kaptam, amit vártam!"

"Nagyon jó megszervezett tanfolyam, hiteles előadókkal. Remekül éreztem magam."

"Nagyon jól éreztem magam, nagyon sokat tanultam tőletek. Köszönök mindent!"

"Nagyon tetszett, tartalmas, óvodai gyerek csoportba teljesen alkalmazható minden korosztályban. Sok új dalt tanultam, új szöveggel, más játékszabállyal. Jó hangulatú, jól szervezett program. Csak ajánlani tudom másoknak is! Nagyon tetszik a LIPPOZOO! Köszönettel!"

"Nagyon jól éreztem magam a képzés teljes ideje alatt. Játékokkal feltöltődve kezdem az új tanévet. Nagyszerűek voltatok!"

"Egy kicsit sűrű, tömény volt az átadott ismeret. Ugyanakkor ennek köszönhetően kaptam olyan új ismereteket (játékokat, módszereket, stb.) amit eddig nem. Nagyon jó hangulatú, közösséget kovácsoló játékokat, napokat töltöttünk együtt."

"Nagyon köszönöm ezt a kellemes hangulatú légkörben eltöltött továbbképzést. Módszertani sokféleségével a pedagógusok gyakorlati képzései, a néptánc iránti szeretetemet erősítették. Bízom benne, hogy az óvodai munkámban mindez az élmény néptáncjátékot tudom tovább vinni."

„Hasznos, használható, gyakorlatias oktatást kaptunk, sok jó kedvvel!"

"Nagy öröm számomra, hogy részt vehettem egy gyakorlat orientált képzésen. Újszerű, természet közeli, oldott, jó hangulatú, új (ismeretszerző) tapasztalás alapú tevékenységek töltötték ki a napot. Módszertani segítséget, anyagokat, ötleteket kaptunk óvodásaink népi táncra neveléséhez. Köszönöm!"

"Köszönöm, hogy e néhány nap alatt a segítségetekkel többször is átélhettem a felszabadult játék örömét. /Gabi/

"Szakmai munkámban megerősített és sok újat is adott. A hangulat nagyon jó volt. A tanárok nagy tudásúak, tapasztaltak és rendszerzett anyagukat emberséggel adták át. Szerettem a tudományos, mély lényegi gondolatokat és a kicsikre alkalmazható motiváló módszereket is. Köszönöm!"

"Fantasztikus napot tölthettem Ildikó és Henrik Lippogó képzésen. Nagyon köszönöm nekik mindazt az élményt, tudást, amit ezalatt a három nap alatt kaptam tőlük."

"Fantasztikusan éreztem magam, rengeteg új ismeretet, módszertani anyagot kaptam. Ildikó, Henrik Köszönöm!" /Deli Katalin/"

"Nagyon-nagyon élveztem a gyakorlatorientáltsága pedig külön dicséretet érdemel. Minden anyagot megkaptunk, ezért nem lehetséges, hogy bármit is "elfelejtsünk" belőle a jövőben. Nagyon köszönöm!" /Kissné Kukucska Henriett/

"Nagyon jól éreztem magam, hasznosítani fogom a tanultakat. Szeretném folytatni!"

A Lippogó Győrben szervezett képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A győri képzés átlagos elégedettségi mutatója (ötös skálán értékelve) 4,95.

A kapott visszajelzések alapján szinte az összes kérdésben a résztvevők a képzést maximális (5,00) pontszámra értékelték, csupán három kérdés kapott összesített átlag alatti pontszámot: a tudástartalom újszerűsége (4,60), az oktatási módszerek megfelelősége (4,93), valamint az ismeretek ellenőrzésének módja (4,93).

A Lippogó Győrben szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

"Az oktatók pedagógiai felkészültségét és hozzáállását példaértékűnek tartom. Nem csak tudást, gyakorlatot, de értéket, pedagógiai szemléletmódot is közvetít a képzés. Örültem, hogy a Kokas-pedagógiával is találtam számos összefonódást." /Vörös Zsófia, pszichológus/

"Nagyon felkészült szakemberektől tanulhattam. Sok mindennel gyarapodott ismerettáram, nagyon sok új játékot tanulhattam, a tánc pedig magával ragadott. A Lippogó módszere pedig szerintem nagyon jól használható a gyermeknevelés területén. Nagyon köszönöm a lehetőséget, azt a sok tudást, amit átadtak és a remek hangulatot."

"Jó hangulatú, gyakorlatorientált képzés. Az itt tanult táncos motívumokat, biztosan fel tudom majd használni az óvodai munkámban!" /Apostolné Máté Anna/

"Nagyon szépen köszönöm ezt a fergeteges három napot! Jó hangulatban, vidáman sajátíthattunk el népi játékokat, módszertant, tánctanítási metodikát, melyeket egy kis leleményességgel és nyitottsággal érintett gyerekek csoportjába is beépíthető és sikeresen alkalmazható. Bátran ajánlom a mozgással foglalkozó gyógypedagógusok számára is, hisz olya repertoárt adnak a kezünkbe, mellyel a mi növendékeink is megszólíthatók - garantáltan élvezni fogják!" /Nagy Edina, gyógypedagógus/

"Nagyon jól éreztem magam a három nap alatt. A képzés nagyon jó hangulatban telt, köszönöm az oktatóknak, akik nagyon közvetlenek voltak. Emellett nagyon felkészültek, bármilyen kérdésünkre válaszokat kaptunk, segítettek mindenben. Csak ajánlani tudom a képzést mindenkinek, aki kikapcsolódni, feltöltődni akar." /Baranyainé Taufer Judit/

"Maximálisan felkészült oktatók, vidám hangulat, gyakorlat centrikusság jellemezte ezt a 3 napot. Szívesen vettem volna a folytatást is még. Nagyon sok köszönet és gratuláció a képzésért dr. Sándor Ildikónak és Kovács Henriknek!" /Csejtei Gabiella/

"Nagyon jó hangulatú volt ez a három nap! Sok újat-érdekes dolgot tanulhattam meg, aminek nagy hasznát vehetem az általános iskola testnevelés óráin. Jó volt a képzés tematikai felépítése. Külön köszönet a rengeteg "anyagért",amitől most zsong a fejünk rendesen :-)" /Vancsura Johanna/

"Nagyon-nagyon sok gyakorlatban használható ötletet, módszert kaptunk. Megismerhettünk sok új dalt, éneket, játékot. Köszönjük! Feltöltődtünk!" /Tama Katalin/

"Fantasztikus hangulatban telt ez a három nap. Rengeteg új játékkal gazdagodtam, remek embereket ismertem meg. Köszönöm!" /Pintér Nóra Felícia, óvodapedagógus/

"Nagy tudású, lelkes, hiteles előadók, örömteli munka, önfeledt szórakozás. Többet tanultam ezalatt a 30 óra alatt, mint a főiskola 3 éve alatt!" /Rozmánné Cselkovics Nóra/

"Nagyon jól éreztem magam a képzés során. Rengeteg hasznos, munkám során használható tudással és tapasztalattal gazdagodtam!" "Szuper jó volt. Csak ajánlani tudom. Elfáradtam testileg, feltöltődtem lelkileg." /Dányi-Hegyi Dia/

A Lippogó Érden szervezett intézményi képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

Az érdi képzés átlagos elégedettségi mutatója (ötös skálán értékelve) 4,98.

A kapott visszajelzések alapján az összesített átlag alatti pontszámot (4,80) a tudástartalom újszerűsége illetve (4,95) a követelmények teljesíthetősége kapott, az összes többi kérdésre adott válasz alapján a résztvevők a képzést maximális (5,00) pontszámra értékelték.

A kérdőív kiértékelés alapján a Lippogó érdi képzésen résztvevők 84%-a teljes mértékben elégedett volt, mivel a felmérés minden kérdésére a maximális 5,0 pontot adta.

A Lippogó Érden szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

"Nagyon jól éreztem magam a továbbképzésen. Oldott, családias hangulatban, rengeteg új ismeretre tettem szert. Tetszett a képzés játékossága." /Polgár Eszter/

„Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a továbbképzésen. Rengeteg ötlettel, az óvodai munkám során hasznosítható anyaggal lettem gazdagabb. A képzés alatt először találkoztam a néptánccal, amit megszerettek velem ezalatt a 30 óra alatt az előadók élményszerű oktatásukkal."

"Imádtam! Sok-sok hasznos gondolat, "alapanyag", rengeteg ráismerés-felismerés élmény, szuper jó hangulat, maximálisan felkészült, hatalmas tudástárú, kedves, közvetlen "előadó"! Rengeteget kaptam, tanultam a három nap folyamán, pedig számos továbbképzésen vettem már részt, köztük többen találkoztam már Ildikóval és Henrikkel is. Mondjuk ez már előre fémjelezte is számomra, hogy ismét jó helyre fogok érkezni! Köszönöm szépen nektek Ildikó és Henrik! Hatalmas és gyönyörű élmény volt! Biztos, hogy a tanultakat fogom hasznosítani a mindennapokban. Sok-sok szeretettel: Bence Andi"

"Szakmailag nagyon felkészült, sokoldalú, interaktív. Az elméleti és a gyakorlati rész egyenlően megosztott. Volt idő az ismétlésre, használható a hétköznapokban. Köszönöm, hogy részese lehettem, tudásomat gyarapíthattam. Szeretném folytatni." /Gáborné Kutasi Katalin/

Idáig nem voltam kapcsolatban a néptánccal, nem éreztem magam képesnek a táncos mozdulatokra. Ezzel az átgondolt, jól felépített képzéssel elértem azt, hogy gátlások nélkül megtegyem az alaplépéseket. Ebben sokat segített a LIPPOZOO rendszere ezt megértve a gyerekekkel is bele merek fogni az alapok elindításába." /Németh Katalin/

"Teljesen elégedett vagyok, azt kaptam, amit vártam, talán még annál is többet. Szakképzett előadóktól a mindennapokban jól használható ötleteket kaptam. Végig motivált voltam. Az elméleti anyag mellett sok gyakorlásra is volt lehetőségünk. Nagyon vidám hangulatban telt a három nap. Igazi feltöltődés volt számomra."

"Szimpatikus volt meg pozitív, hogy gyakorlat centrikus volt, mindent kipróbálhattunk a gyakorlatban, amit majd elméletben is átbeszéltünk. Pozitívum, hogy nem voltak hosszas, unalmas ppt-s előadások, hanem személyes, lényegre törő, a gyakorlatban is hasznosítható ötletek, játékok és néptánc elemek. Hasznosak voltak azok az ötletek, amik kifejezetten óvodai gyakorlatban megvalósítható ötleteket mutattak be. Motivációt érzek ezek után a csoportomban kipróbálni a tanultakat. Köszönöm, hogy itt lehettem!"

"Az előadók (Sándor Ildikó és Kovács Henrik) óriási ismeretanyaggal rendelkeznek, melyet legjobb tudásuk szerint adták át a "tanítványaiknak". Mind a tánc, a LIPPOZOO, mind a gyerekjátékok, újszerűek, ismeretlenek voltak számomra. Köszönöm, hogy itt lehettem, bepillantást nyerhettem a népránc rejtelmeibe. Mindenképpen felhasználom a csoportbeli munkám során."

"Szakmailag jól felkészült előadók, nem csak a néptánc elemeinek tanítási módjait, de egy komplex mozgásfejlesztésre alkalmas módszert is megismertünk."

„Köszönöm, hogy itt lehettem!!! Gyorsan eltelt a három nap, óriási ismeretanyagot kaptam, élményteli játékokon keresztül. Erős motivációt érzek, hogy az óvodai csoportban mindezeket átadjam." /Veidinger Istvánné/

"Nagy örömömre szolgált, hogy részese lehettem ennek az akkreditált képzésnek, és hálás vagyok az itt megismert személyeknek. Sokat tanultam tőlük mind elméletben, mind gyakorlatban, melyeket biztos, hogy alkalmazni fogok a mindennapjainkban. Szeretnék tőlük még tanulni, mert ők hitelesen adják át az ismeretanyagot, mellyel rendelkeznek. Kívánom, hogy még sok helyre tudjanak eljutni és szétszórni a néptánc és népi játék alapjait. Köszönöm!" /Szilas Erzsébet/

"Rendkívül élvezetes képzésen vehettem részt. Nagyon sokat tanultam a néptánc módszertanáról, a népi játékokról. Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen szaktudású, intelligens emberektől tanulhattam. Köszönettel: Keresztes Gabriella Szilvia"

"Kiváló minőségű képzés, tanagyag. Kiváló oktatók. Jó hangulat. Minőségi ismeretszerzés."

„A Lippozoo eszközök használatában az óvodáskorú gyermekek mozgásfejlesztésében óriási lehetőséget látok Ezeket mindenképpen használni fogom a csoportomban."

"Nagyon tetszet a képzés, sok a hétköznapokban jól használható ötletet, módszert tanultam. Az oktatók személyisége, kisugárzása, szakmai tudása lenyűgözött." /Vargáné P. Fabiola/

"A képzés eredményeként újra kedvet kaptam a népi játékokhoz! Sokat tanultam, amit használtat, amit használhatok. Köszönöm!" /Csibrákné Mester Viktória/

"Nagyszerű élmény volt."

"Számomra sok új érdekes ismeretet vonultatott fel ez a képzés. Tehetséggondozó műhelyünkben egy jó, megalapozó tudást kaptunk."

"A képzésen kapcsolódó módszertani segédkönyv nagyon hasznos lenne. Esetleg DVD melléklettel."

"Sok ötletet, tanácsot kaptunk a vegye életkorú csoportokban történő alkalmazáshoz." "Felkészült, naprakész, jó hangulatú továbbképzésen vettem részt. Számomra teljesen új volt ez a megközelítése a néptánc oktatásnak. Új élményekkel gazdagodtam. Köszönöm szépen a 3 napot. :-)"

"Élmény volt, gyakorlati és elméleti részek váltakoztak. Rengeteg új ismerettel és ötlettel gazdagodtam, amiket mihamarabb szeretnék kipróbálni a saját ovis csoportommal is. Köszönöm!"

A Lippogó Rákospalotán szervezett képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A rákospalotai képzés átlagos elégedettségi mutatója (ötös skálán értékelve) 4,99.

A kapott visszajelzések alapján az összesített átlag alatti pontszámot (4,95 a tudástartalom újszerűsége illetve az ismeretek ellenőrzésének módja kapott, az összes többi kérdésre adott válasz alapján a résztvevők a képzést maximális (5,00) pontszámra értékelték.

A Lippogó Rákospalotán szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

"Rengeteg új ismerettel gazdagodtam gyakorlati s elméleti tudásomat maximálisan fejlesztette. Köszönöm az oktatók felkészült munkáját. Tisztelettel: Szalai Zsuzsanna"

"Nagyon jól éreztem magam a képzésen. Az különösen tetszett, hogy minden gyakorlatot egy tapasztalat alapú megbeszélés követett. Szakmailag kifogásolhatatlan, köszönöm szépen a lehetőséget." /Dudás Anita/

"Pár hete csatlakoztam a kolléganőmhöz, néptánc alapoktatás és népi játék elsajátítását tűztük ki célul az óvodánkban, ehhez nagyon sok új, érdekes, színes játékot, dalt sajátítottam el. Külön örülök a LIPPOZOO korongjainak, mert ezzel az eszközzel én már játszhattam az óvodásainkkal, örömmel, élvezettel, mindenféle kényszer nélkül mozoghatnak, táncolhatnak, játékosan sajátíthatják el az alaplépéseket. Annyira megfogott ez a három nap, hogy elhatároztam, azon leszek, hogy a váci kezdő felnőtt néptánc-oktatáson és is részt tudjak venni. Nagyon köszönöm!" /Cséfai Adrienn/

"Nagyon jó hangulatú és sok ismeretet nyújtó képzés volt. Az előadók fantasztikus emberek! Minden tekintetben megkapta azt, amit vártam (módszertanilag, gyakorlatban). Remélem, hatékonyan tudom majd alkalmazni a munkámban. Köszönök mindent! Örülök, hogy itt lehettem!

"Hasznos volt pszichológiai/erkölcsi hatásának oldalának részletes bemutatása, felelevenítette, gazdagította az ismereteimet, új megközelítést jelentett. A gyermekjátékok - új lehetőségként- színesítik a következőkben a munkámat: nagy segítséget jelent a megújuláshoz, segít a további anyagkeresésben. A LIPPOZOO csomagot feltétlenül alkalmazni fogom a további munkámban a sokoldalú fejlesztési lehetőségei miatt. Köszönöm az élményt! /Bokáné Balogh Zsuzsanna/

"Nagyon jó volt újra egy kicsit gyereknek lenni, játszani, fogócskázni stb. Emellett nagyon hasznos tudást adott át a képzés, rengeteg új játékot, dalt és nem utolsó sorban olyan módszertani fogásokat, ötleteket, amelyekkel könnyebb a játékos nevelés. Nekem nagyon érdekes dolog volt arról hallani, hogy tulajdonképpen mit, miért és hogyan érdemes csinálni a gyerekek fejlődéséért és fejlettségének tekintetében. Köszönöm szépen!" /Zsabin Annamária/

"Rengeteg új játékot tanultam. Sok új módszert, ötletet lestem el, amit a zenetanításban is nagyon jól lehet hasznosítani. Számomra kicsit kevés volt a számonkérés, csoportos munka. Szívesen dolgoztam volna többször együtt a résztvevőkkel (nem csak a vizsgafeladatokban). Nagyon tetszik és rendkívül hasznosnak találom a LIPPOZOO kártyákat. Mindenképpen használni fogom!" /Pavelka Krisztina/

"A képzés mindenre kiterjedően, emberközelien adta át az információkat, ismereteket, gyakorlati lehetőségeket. Nagyon gazdag, színes anyaggal emelték a továbbképzés sikerét. Köszönöm az előadók magas szintű felkészültségét, pozitív hozzáállásukat."

"Köszönöm ezt a vidám 3 napot! Újra gyerekként nevettünk, játszottunk és most nem gyerekkel, hanem "kortársakkal". Már voltam 5 órás Lippogón és most is új volt a "játék" anyag. Ajánlani fogom másoknak szakmai ismeret bővítés + jó hangulat + ismerkedés kollégákkal=képzés." /Grőgerné Hideghéthy Ilona/

"Ildikó és Henrik fantasztikus páros hatalmas tudással és alázattal. Örülök, hogy tőlük tanulhattam. Ildikó több képzésén részt vettem, egy csoda, nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy itt lehettem. Sok hasznos és fontos népi játékot, módszert és anyagot kaptam a munkámhoz. Lelkesen fogom használni a képzésen tanultakat a gyerekek között. Köszönöm!"

"Nagyon sokat kaptam ezen a képzésen mind elméleti, mind gyakorlati téren. Életem legjobb képzése a 36 éves pedagógusi pályám során. Remélem, nagyon sok pedagógus részt tud majd venni ezen a képzésen, mert a mai gyerekeknek nagyon fontos lenne mindazt a tudást megőrizni, amit ez a képzés képvisel."

"Gyakornok beosztású óvodapedagógusként nagyon hasznosnak érezem a képzést, hiszen az általános/alap óvodapedagógus repertoár bővítését nagymértékben kiszolgálja, bővíti. A képzés gyakorlati anyaga felkelti ismét az érdeklődést a magyar néptánc iránt, kedvet csinál a további fejlődésre." /H. Kata/

" Fantasztikus élmény volt számomra részt venni a képzésen. Jó szívvel ajánlanám ismerőseimnek. Köszönöm a lehetőséget!" /Tury Viktorné/

"Nagyon jól éreztem magam és nagyon sok - közvetlenül is- alkalmazható tudással bővült a repertoárom, nem csak a tánc és játék terén, hanem a módszertani eszközökben is. Sok hasznos nevelési újdonságot hallottam a képzés során, amit nem csak az értékközvetítésben, de a mindennapok során is szeretettel fogok alkalmazni. Köszönöm a lehetőséget!" /Zsárecz Mónika/

"Rengeteg élménnyel gazdagodtam. Sok pozitív megerősítést kaptam és olyan megoldásokat, új ötleteket, mellyel fejlődni leszek képes. Gratulálok nektek! Irigylésre méltó a tudásotok, pozitív hozzáállásotok. A képzést csak ajánlani tudom másoknak is. Köszönöm!"

"Jó hangulatú, hasznos tudást nyújtó továbbképzés maximálisan felkészült, intelligens oktatókkal. Gratulálok! Köszönöm!" /Csókáné Kalmár Ágnes/

"Először is nagyon jól éreztem magam. Rengeteg újat kaptam, ami kamatoztatni tudja a tudásomat. Csodálatos volt! Köszönöm szépen!"

"Teljes mértékben azt kaptam ettől a képzéstől, amit vártam. A mindennapokban jól használható dalanyagot, a megvalósítás széles tárházát. Szakképzett előadók, jól képzett szakemberek. Örülök, hogy a kollektívámmal együtt részt vehettem ezen a képzésen. Nemcsak szakmailag gyarapodtunk, hanem nagyon jó kis csapatépítési lehetőség is volt. Bátran ajánlom vezető társaimnak, akiknek fontos a módszertani tudás, a kollektíva összetartó ereje." /Végváriné Kékhegyi Erika/

"Nagyon hasznos és rendkívül jó hangulatú. Köszönöm!" "Felszabadulttá és boldoggá tett."

A Lippogó Budapesten szervezett képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A rákospalotai képzés átlagos elégedettségi mutatója (ötös skálán értékelve) 4,99.

A kapott visszajelzések alapján az összesített átlag alatti pontszámot (4,62) a tudástartalom újszerűsége kapott, továbbá egy-egy résztvevő értékelte a gyakorlati alkalmazhatóság hasznosságát, illetve az ismeretek ellenőrzésének módját 4-esre. A többi kérdésre adott válasz alapján a résztvevők a képzést maximális (5,00) pontszámra értékelték.

A Lippogó Budapesten szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

"Eddig nem találkoztam néptánccal, népi játékkal is csak az általános iskola ének-zene tanítás kapcsán. Célom ennek a hiánynak a pótlása volt. Nagyon sokat kaptam ezen a továbbképzésen, örülök, hogy ezután nagyobb biztonsággal merek majd a néptánc kimeríthetetlen kincsestárából meríteni. Nagyon jó hangulat mellett olyan sok módszertani ismerettel gazdagodtam, amire gondolni sem mertem. Nagy biztonságot adott az a segítőkész csoport, amelyben megismerhettem az alapokat. Az oktatás színvonaláról csak a legkiemelkedőbb szavakkal tudok nyilatkozni. Köszönöm, hogy itt lehettem! :-)" /Tóthné Körmendi Magdolna/

"Felejthetetlen három napot tölthettem két remek szakemberrel és 26 lelkes táncolni tudók vagy arra vágyó emberrel. Mindenképpen ajánlani fogom a képzést ismerőseimnek is, hiszen rengeteg ismerettel, élménnyel, lehetőséggel gazdagodhattunk. Valamint szuper csapattá kovácsolódtunk mindössze pár nap alatt. Csak így tovább Ildikó és Henrik! :-) " /Farkasné Vígh Zsuzsanna/

"Remek hangulatban zajlott a három nap. Az előadók gyakorlat-orientáltan, könnyen érthetően adták át a képzési anyagot. A pedagógiai munkámban remekül fogom tudni alkalmazni a tanultakat. A szakmai anyagot írásban is megkaptuk, amit külön üdvözlök." /Takács Tímea/

"Abszolút nem voltak elvárásaim, így pozitívan álltam szembe a rám leselkedő hétvégével. A résztvevő felek, nők, asszonyok, anyukák nyíltan fogadtak minden idegent, köztük engem is. Jó hangulatban teltek az előadások, értekezések Külön tetszett, hogy nem csak az "adó" státuszban munkálkodtak az előadó tanárok, szakemberek, hanem "vevőként" is. Türelmesen végighallgattak minden hozzászólást, észrevételt. Teljes mértékben elégedett vagyok a szakmai tudás átadásának módjával, mind a hellyel, mind a csapatösszetétellel. Szuper hétvég volt, sok tudással, élménnyel, örömmel gyarapodtam. Óvónéniként, táncosként, fiatalként is ajánlom mindenkinek nyugodt szívvel" /Kiss Márta/

"Kedves Ildikó és Henrik! Hálásan köszönök mindent! Feltöltődés, megerősítés, kikapcsolódás volt számomra miden perce a képzésnek! A mai sokszor hiteltelen világban két hiteles, nagy tudású embertől kaptam példát, tudást, hozzáállást, szemléletet a hivatásomhoz." /Veressné Kati/

"Fantasztikus három nap volt. Élménydús, ismeretekben, humorban gazdag. Nagyon szépen köszönöm! " /Zsuzsi/

"Gyógyszerként ajánlom/ajánlanám ezt a képzést minden pedagógusnak, akit munkájában az elfásultság és kiégés fenyeget." /Bereczkyné Kovács Sz. Sarolta/

"Kedves Ildikó és Henrik! Köszönöm szépen ezt az élményt, úgy érzem teljesen felszabadultam. Munkahelyi (nem szakmai) problémák miatt már az is megfordult a fejemben, hogy elhagyom a pályát, de már az első napot követően elbizonytalanodtam, azt követően pedig bebizonyosodott számomra, hogy folytatni szeretném ezt a pályát, s új ötleteim is lesznek már a jövőre nézve, amit a továbbképzésnek köszönhetek!"

"Kedves Lippogó! Nagyon jól éreztem magam. Élményekkel teli térek vissza az óvódámba, ahol az itt megszerzett tudásomat kamatoztathatom. További sok sikert kívánok! Köszönettel: Tóthné Horváth Tímea"

"Az érzéseim egyetlen egy dolgot súgnak: Túl rövid volt a képzés! Köszönöm szépen!"

"Előképzettségem nem volt a tánccal kapcsolatban. A képzésen a részt vevő két oktatók amellett, hogy szakmailag, emberileg sok-sok sok, számomra új világba vezettek be, megszerettették a néptáncot. Köszönöm az együttöltött 30 órát." /Gönczi Ildikó/

"Újító, Előzetes tudást megszilárdító, mélyítő, Kitűnő alapozó, egymásra építő fokozatosság elve, Színesíti a foglalkozások menetét, Lelkesítő, bátorító, hasonló szemléletű pedagógusokkal találkozni, eszmét cserélni..." /Kovács Dóra/

"Köszönöm a magas szintű elméleti és gyakorlati ötleteket, amit munkám mindennapjaiban hatékonyan fogok tudni használni, alkalmazni." "Fantasztikus, életre szóló élmény volt. " /Szalay-Gergely Edina/

"Általam nem várt, magas színvonalú és izgalmas képzés volt ez. Abszolút hiánypótló ez a szemlélet és ez az árnyalt pedagógiai hozzáállás. Hatalmas élmény volt dr. Sándor Ildikó és Kovács Henrik foglalkozásain részt venni! Remélem lesz még alkalmam rá, hogy folytassam!" /Németh Zsuzsanna/

"Nagyon jól éreztem magam és teljes mértékben tanultam és remélhetőleg tudom majd alkalmazni a mindennapokban is."

"Nagyon kellemesen elfáradtam és élményekkel telve töltöttem el ezt a három napot. Köszönöm szépen!" "Jó hangulatú szakmai képzés, mely új szemszögből mutat rá a nép játékok és néptánc tanításának gyakorlati lehetőségeire!" /Petneházy Kata/

"Szuper volt. Felkészült oktatók, jó hangulat. Minőségi oktatás!" /Bognár Judit/

"Nagyon jó hangulatú, kiváló képzés."

A Lippogó Csepelen szervezett intézményi képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A csepeli képzés átlagos elégedettségi mutatója (ötös skálán értékelve) 4,99.

A kapott visszajelzések alapján az összesített átlag alatti pontszámot csupán a tudástartalom újszerűsége kapott (4,85), az összes többikérdésre adott válasz alapjána résztvevők a képzést maximális (5,00) pontszámra értékelték.

A kérdőív kiértékelés alapján a Lippogó csepeli képzésen résztvevők 85%-a teljes mértékben elégedett volt, mivel a felmérés minden kérdésére a maximális 5,0 pontot adta.

A Lippogó Csepelen szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

 "Az oktatók maximális felkészültséggel, odafigyeléssel, hitelesen végezték "munkájukat". Egyetlen képzés sem tartottam ennyire hasznosnak, mint a Lippogó-t." /Horváthné Elszászer Ildikó/

"Nagyon tetszik a módszer, látszik rajta, hogy kidolgozott és kipróbált. A lépések egymásra épülnek és a benne rejlő improvizációs lehetőség a legjobb, ami valóban táncolni tanítja az embert /gyereket/ nem pedig csak azt az 1 koreográfiát és semmi mást! Köszönöm, hogy részese lehettem." /Mándokoiné Geiger Ágnes, soroksági pedagógus/

 "Nagyon hasznosnak találom az általános iskola 1-4. évfolyamán tanuló tanulók fejlesztéséhez. A népi játékok és a tánc is minden tantárgyhoz felhasználható. Mozgásos tanulás, ahol a gyerekek saját"szőrükön" tapasztalhatják meg a játékon keresztül a matematikától kezdve rengeteg más tantárgy ismeretanyagát. A képzésért nagyon hálás vagyok, és örömmel fogom felhasználni a megszerzett tudásomat a jövőben."

"Nagyon  jó hangulatú, színvonalas képzésen vettünk részt. Örülök, hogy itt lehettem."

"Szaktudás, emberség, empátia, kedvesség... Sorolhatnám tovább ! Szuper volt! :-)"

"Köszönöm! Viszem a gyerekeknek! Köszönöm a pedagógusok hiteles és példaértékű személyiségét és a tudásuk összes rétegét, mely a valódi életről is szól(t). Sok sikert kívánok! "/Plop Andrea/ "Kellenek azok az emberek, akik a hamuból is képesek!"

"Nagyon köszönöm mind Henriknek, mind Ildikónak, hogy "megálmodták" ezt a képzést. Hogy végig sugározták, amelyből töltekezni lehet. Ismét megújulva térhetünk vissza gyermekeinkhez! Köszönjük!"

"Egy olyan képzésen vettem részt, ahol a képzés oktatói elvarázsoltak személyiségükkel, hivatástudatukkal. A foglalkozások mindenki számára örömteli perceket, jó szórakoztatást nyújtottak az oktatók maximális felkészültsége és tudása mellett. Zene és tánc nélkül az életünk hiányos lenne. A népzene, néptánc pedig visszarepít a néphagyományok világába. Egy varázslat! Köszönöm, hogy részt vehettem a képzésen!" /Marosi Edit/

"Végre egy tanfolyam, melyen a mindennapokban használható és alkalmazható ismereteket kaptunk. Nagyon gyakorlatias tanácsokkal láttak el bennünket, kíváncsian várom, hogy a gyerekekkel ismét átélhessem azt a fajta csodát, amit itt kaptam."

"Két hihetetlenül felkészült, alapos módszertani ismeretekkel rendelkező pedagógust ismertem meg. Hozzáállásuk példaértékű. Az elméleti és gyakorlati ismeretek arányban álltak egymással. Köszönöm, hogy részt vehettem a foglalkozáson. Ajánlani fogom a kollégáimnak is."

"Végre egy olyan továbbképzésen vehettünk részt, ahol a mindennapokban felhasználható ismeretekkel lettünk gazdagabbak. Példaértékű volt az oktatók előadása, érezhető volt, hogy mennyire szeretik az oktatást, néptáncot."

"Nagyon kellemes, hasznos órákat töltöttem el ezen a továbbképzésen, profi oktatókkal. Rég éreztem azt, hogy a képzés melyen részt vettem nem volt hiábavaló. Teljes mértékben megfelelt az elvárásaimnak, csupa olyan dolgot tanított, melyet alkalmazni tudok a "gyerekeimnél." Öröm volt! Köszönöm!" /Szoykáné Demjén Mónika/

"Szakmailag, emberileg kiváló oktatóknak köszönhetően jó hangulatú, eredményes, hasznos továbbképzésen vehettünk részt. Köszönöm!" /Kisné Bognár Ágnes/

"Különleges élményben volt részünk. A tanfolyamot vezető pedagógusok és a résztvevő kollégák - együtt - hisznek abban, hogy tanulni, fejlődni örömmel, örömben lehet, illetve érdemes. Ajánlom szeretettel mindenkinek, aki tanulni, fejlődni vágyik és örömében szeretne tanítani!" /Berkes Jenőné (Fenyvesi Judit) csepeli tanító/

„Nagyon hasznosnak gondolom a táncpedagógusok, illetve a népi gyermekjátékokkal foglalkozó pedagógusok munkáját. Olyan fejlesztő munkát végeznek, amit semmi sem helyettesíthet. Fejlesztő tanítóként azt gondolom, hogy a tánccal, játékkal minden gyereknek örömöt, sikerélményt tudunk nyújtani, ami biztosítja a tanulásban való helytállást, személyiségfejlődést, önbizalmat ad, ami a tanulási nehézségek kialakulásának megelőzését is biztosítja. Egyet sajnálok: 20 évvel ezelőtt kellett volna a néptánccal ennyire közel kerülnöm, bár sosem késő! Köszönöm szépen!" /Szabóné Pásztor Zsuzsanna/

"Nagyon, nagyon örülök, végre egy olyan képzés, amit valóban hasznosítani tudok majd (jövőre elsőseim lesznek) a mindennapokban. Végig nagyon jó hangulatban dolgoztunk, gondolkodtunk együtt. Több dologban megerősítést kaptam, és sok-sok új dolgot is tanultam, emberileg és szakmailag is. Nagyon, nagyon jól éreztem magam. Nagyszerű élmény nekem. Köszönöm Kedves Ildikó, Kedves Henrik!" /Joó Szilvia/

A Lippogó Szentlőrinckátán szervezett intézményi képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A szentlőrinckátai képzés átlagos elégedettségi mutatója (ötös skálán értékelve) 4,87.

A kérdőív kiértékelés alapján a Lippogó szentlőrinckátai képzésen résztvevők 74%-a teljes mértékben elégedett volt, mivel a felmérés minden kérdésére a maximális 5,0 pontot adta. További 16% egy-egy kérdésben adott 4 pontot. Egy ember volt, aki két kérdés esetén is 4-4 pontra értékelte a képzést, illetve egy fő volt, aki minden kérdésben csupán közepesen volt elégedett a képzéssel.

A Lippogó Szentlőrinkátán szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

"Rendkívül érdekfeszítő, vidám, hangulatos volt a képzés. Sugárzott az előadók szakmai felkészültsége, elkötelezettsége, a néptánc szeretete. Minden szavukból, mozdulatukból élmény volt számomra a képzés, igazi örömtanulás. Köszönet érte!" /Madarász Anita/ "

"Két ragyogó oktató munkájának köszönhetően egy hangulatos hétvégét tudhatunk magunk mögött. Nem titkolom, nem szépítem nagyon fárasztó volt, de sok-sok hasznos tudással gazdagodtam. Alig várom, hogy hétfőn elkezdjem hasznosítani új ismereteimet." /Eszes Tamásné/

"Örülök, hogy részt vettem ezen a képzésen, számomra sok újat, újdonságot adott. Nagyon fontos volt számomra, hogy az oktatók érthető, alapos, mindenre kiterjedő módon adták át tudásukat." /Szabó Jánosné/

"Nagyon jól éreztem magam, sok újat tanultam, amit be is tudok építeni a munkámba. Érdekesnek találom a LIPPOZOO-t, biztosan használni fogom. Kicsit elfáradtam, de nagyon jó volt a hangulat, élveztem a közös munkát, a játékokat, a táncokat." /Bothné Madarász Csilla/

 „Remek továbbképzésen vehettem részt, ahol neves, szakképzett oktatóktól tanulhattam meg a népi gyermekjátékok, néptánc csínját-bínját. A pedagógia munkámba biztosan be fogom építeni a tanultakat, ezzel megszerettetve a gyerekekkel a játékokat és a táncot. Kívánok további sikeres munkát! "/Cserháti Anett/

„Szabadidős elfoglaltságaink, gyermekeim néptánc iránt érzett szeretete motivált abban, hogy eljöjjek, illetve óvodánkban el van laposodva ez a fajta tevékenység. Ennek módszertanilag helyes felépítésében, alkalmazásában nagy segítség volt. Rohanó hétköznapjainkban illetve hétvégéinken nyújtott maradandó élményt. Az oktatók személyisége, közvetlensége, szabadságra való törekvése a tanfolyam alatt külön dicséretet érdemel. Nem volt teher itt lenni.” /Sinkovicsné Gebura Katalin"/

"Mindkét oktató, akikkel a képzés során találkoztam, maximális felkészültségről tettek tanúbizonyságot. Közvetlen stílusban, sokat szemléltetve kaptuk meg az új ismereteket." /Czakó Kitti/

„Nagy öröm és élmény volt számomra a képzés. Sok segítséget kaptam a tánc és dráma tanításához." /Siposné/

"Nagyon jól éreztem magam mindhárom nap. Új ismeretekre és módszerekre tettem szert, amit a mindennapokban tudok majd kamatoztatni. Köszönök mindent!" /Berki Mónika/

"Jó lenne, ha kiterjesztenék a képzést felső tagozatos tanulókra is. Nekem nagyon hasznos lenne.” /Szokolics Zsoltné/

"Mindkét oktató nagyon felkészült, segítőkész. Segítségüket nagyon köszönjük, hogy megmutatták és megtanították a népi játékokat és táncokat."

"Magas színvonalú képzésben volt részünk sok gyakorlattal és humorral. Köszönöm a lehetőséget, a sok új ötletet."

"Jó hangulat alakult ki a három nap során (együttjátszás-összhang-össztánc) több új lehetőséget kaptam, mint amire számítottam."

A Lippogó Nyíregyházán szervezett intézményi képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A Lippogó Nyíregyházán szervezett képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A nyíregyházi képzés átlagos elégedettségi mutatója (ötös skálán értékelve) 4,98.

A résztvevők a képzést összességében 4,98-as átlaggal jellemezték. Csupán egy kérdésre nem kaptunk maximális (5,00) pontszámú értékelést. Feltehetően a nagyobb gyakorlattal rendelkező résztvevők visszajelzéseinek köszönhető az átlag alatti, de még így is kiváló 4,80-as érték a tudástartalom újszerűsége tekintetében.

A kérdőív kiértékelés alapján a Lippogó nyíregyházi képzésen résztvevők 80%-a teljes mértékben elégedett volt, mivel a felmérés minden kérdésére a maximális 5,0 pontot adta.

A Lippogó Nyíregyházán szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

"Nagyon jól éreztem magam, kellemesen elfáradtam, de nem volt fárasztó. Szerintem minden óvodában és iskolában tanítónak legalább 5 évente részt kellene venni egy ilyen képzésen, hogy újra kedvet kapjon játszani, táncolni és visszatérjen az életkedve." /Bábáné Németh Mária/

"Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen a képzésen. Nagyon jól éretem magam. Élményekkel és örömmel a lelkemben térek haza: egyrészt, hogy felelevenedtek gyermekkorom játékai és annak élményei, valamint az óvodáskorú gyermekeknek át tudom adni, ami kihalni látszik, mégis él. Másrészt a gyermeki személyiségek és képességek ezekkel a népi játékokkal (jobban) hatásosabban fejleszthetők. Még egyszer köszönöm! Remélem találkozunk még! "/Bojté Mihály Tiborné/

"Nagyon tetszett, változatos volt a képzés, elmélet és gyakorlat váltotta egymást, ami végig fent tartotta a figyelmünket, nem volt idő belefásulni az elméletbe és belefáradni a gyakorlatba' Minden percét élveztem! Köszönöm Ildikó és Henrik!" /Potornai Márta/

"Nagyon hatékony eljárás - módszer segítette az elméleti tudás megszerzését. Gyakorlás, játék után valósult meg az ismeretek átadása. Gyakorlattal, egyéni tapasztalatokkal rendelkező mesterek adták át elméleti tudásukat. Hiteles, szuggesztív tudásátadás jellemezte a folyamatot."

/Hontiné Borics Márta/

"Nagyon élvezetes, jó hangulatú képzésen vettem részt. Mind az elméleti, mind pedig a gyakorlati rész élvezetes, változatos, pedagógiailag remekül felépített volt. Folyamatosan fenntartotta a figyelmet és a kíváncsiságot. Sok-sok hasznos tudásanyagot, gyakorlati módszert ötletet vihettem haza. Remélem mielőbb lesz folytatást!" /Kósáné Földi Zsuzsanna/

"Köszönöm ezt a lehetőséget! Nagyon jól éreztem magam! Szuper! Csak így tovább! Biztos, hogy fogom ajánlani!" /Ostorháziné Bakos Gabriella/

"Nagyon jól éreztem magam, alig várom, hogy az óvodámban is kipróbálhassam az itt elsajátított tudásanyagot." /Dr. Fazekasné T. Erzsébet/

" Nagyon jó hangulatú három naphoz volt részem. Az oktatók szakmai felkészültsége kifogásolhatatlan, személyiségük megnyerő, magukkal ragadó. Rengeteg módszertani és gyakorlati tudásra tettem szert, amit az óvodánkban alkalmazni tudok. Köszönöm a lehetőséget, csak ajánlani tudom mindenkinek." /Hajdú Krisztina/

"Nagyon jól éreztem magam. Magas színvonalon kaptam meg őseink örökségét, gyökereink ismeretét. Jó, hogy ilyen tartalmas, feltöltő képzésen vehettem részt. Köszönöm! Igyekszem tovább ültetni!"/Bélteky Dóra/

"Barátságos, családias légkör alakult ki. Nagyon gyorsan eltelt a három nap. Vidáman, mosolygósan érkeztünk és távoztunk a képzésről. Elméleti és gyakorlati képzést is teljes mértékben megkaptuk. 110%-ban elégedett vagyok és hasznosítani fogom a tanultakat." /Lovász Nikolett/

"Élmény, Emberség, Vidámság, Tudás /oktatói/, Mosoly, Elfáradás /jóleső/ Köszönömök mindent! Folyt, köv... :-)"

"Nagyon sok új ismeretet kaptunk. Sok információ elgondolkodtatott, megerősített, módszertani kultúrám frissítését szolgálta."

"Nagyon jól éreztem magam mindhárom napon. Nagyon sok jó és hasznos dolgot adott mind a két oktató. Jó, hogy van ilyen lehetőség és indítottak ilyen képzést. Hangulatos és vidám csoporttársakkal vehettünk részt a mai napon. Szeretném megköszönni mindkét oktatónak ezt a csodás három napot."

"Nagyon jól éreztem magam. Jó hangulatú, tartalmas képzésen vehettem részt. Izgatottan várom, mennyi új dolgot fogok az ovisoknak nyújtani. A továbbiakban is kívánok sok sikert és ilyen lelkiismeretes szép munkát. :-)"

"Köszönöm, hogy itt lehettem. Nagyon sok új ismeretre tettem szert, amit remélem az óvodai csoportokban alkalmazni fogok, s ezzel nagyon sok sikerélményhez juttatom őket. Még egyszer köszönöm és jó egészséget kívánok Ildikónak és Henriknek, hogy sokáig taníthassa az óvónéniket, tanítókat."

"Nagyon jól éreztem magam, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, köszönöm a lehetőséget."

"Köszönöm szépen, hogy itt lehettem, sokat tanultam, nagyon jól éreztem magam. További jó munkát és sikert kívánok!"

"Mindkét oktató elhivatott és teljes mértékben felkészült volt. Rengeteg új ismerettel gazdagodtam a képzés során, amit biztos, hogy tudok hasznosítani a mindennapi munkám során."

"Nagyon hasznosnak találtam minden információt. Sok új dolgot tanultam. Jól éreztem magam. Az óvodánkban szinte minden területen tudom hasznosítani a tanultakat a foglalkozásokon és persze azon kívül is. Köszönöm!"

"Tartalmas három napot kaptunk! Változatos órákkal, felkészült oktatókkal. A vidámság, jókedv alap "felszereltség" volt. Nagyon sok új dallal, játékkal bővült a repertoárom. Köszönöm! Nagyon jó volt."

"Nagyon jól éreztem magam, sok új dolgot is tanultam, amit a munkámban is fogok tudni hasznosítani."

A Lippogó Jászberényben szervezett képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A Lippogó jászberényi képzésének átlagos elégedettségi mutatója (ötös skálán értékelve) 4,92.

A kapott visszajelzései alapján az összesített átlag alatti pontszámot kapott (4,41) a tudástartalom újszerűsége az összes többi kérdésre adott válasz az összesített átlag feletti elégedettséget mutat maximális 5,00 –Az oktatók felkészültsége; Az ismeretek ellenőrzésének módja; Az oktatási módszerek megfelelősége; A képzés ajánlhatósága- továbbá az eddig nem említett kérdések esetében az elégedettségi szint 4,95.

A kérdőív kiértékelés alapján a Lippogó jászberényi képzésen résztvevők több, mint fele reményeink szerint teljes mértékben elégedett volt, mivel a felmérés minden kérdésére a maximális 5,0 pontot adta.

A Lippogó Jászberényben szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

"A képzés iránti elvárásaim teljes mértékben megvalósultak. Azt kaptam, amiért jöttem. Mindamellett, hogy módszertani alapismereteim felelevenültek, új ismeretekkel, praktikákkal is bővült tudástáram. Mindez által még motiváltabbá váltam, felfrissültem. A gyakorlati része igazán újat nyújtott, mozgásos, lendületes, tánccal teli időt töltöttem el, melyet nagyon élveztem, s a megszerzett ismeretet bízom benne, hogy kamatoztatni is tudom a munkahelyemen is. Köszönöm, egy élmény volt." /Csepreginé Németh Diána/

"Mindig csodáltam a néptáncosokat. Azt, ahogyan a tánccal érzelmeket tudnak közvetíteni. Ezt a képzést gyakorlatilag a nulláról kezdtem és a három nap alatt úgy érzem magamhoz képest sokat fejlődtem. Nagyszerű, segítőkész, barátságos emberekkel ismerkedtem meg, nagyszerű előadók adták át tudásukat. Köszönöm ezt a három napot. Néptáncos gyerekeket, kis "pávákat" nem fogok nevelni, de a néptánc szeretetének magját ígérem, elültetem a szívükbe!" /Zsírosné Pető Éva Barbara/

"Fantasztikus 3 napban vettem részt, fantasztikus előadókkal, megfelelő eszközöket biztosítottak a képzés alatt. A LIPPOZOO teljesen elkápráztatott. Nagyon szuper dolognak tartom. Mind módszertanilag, mind gyakorlatban megkaptam azt, amit szerettem volna. Hálásan köszönöm a 3 napot." /Albert Gabriella/

"Nagyon sok új ismeretre tettem szert. Korábban csak írott formában találkoztam a néptánc készség- képességfejlesztés óvodában alkalmazható módszereivel. Köszönöm a munkátokat! Most tanulok táncolni!!!"/Pap Lászlóné/

"Nagyon jól beépíthetőnek és megvalósíthatónak tartom a LIPPOZOO módszert az óvodai nevelésben. Köszönöm a segítséget a moldvai táncok megtanulásához egyrészt a képzésen, másrészt a kiadványokkal.”/Bánkiné Józsa Erzsébet/

"Testet, lelket megmozgató, felüdítő, hasznos tudásanyagot és mozgásanyagot nyújtó továbbképzés volt. Az előadók nagyon impulzívak voltak, élvezetes, gyakorlatias módon közvetítették az ismereteket." /Hajnalné Gőz Éva/

"Színvonalas, ismeretanyagban gazdag képzés, kiváló előadókkal. Tudásomat, ismereteimet, módszertani tárházamat bővítettem, gazdagítottam. Köszönöm, hogy itt lehettem! Várom az "ismétlő" képzést." /Hlavács Judit/ "

"Nagyon tetszett az oktatók felkészültsége, gondolkodásmódja, kedvessége, közvetlensége. Nem kívülről "oktattak", velük együtt "dogoztak" ők is. Sokat tanultam, főleg módszertani dolgokat. Nagyon jól éreztem magam. Mindenkinek ajánlom a Lippogót (és a LIPPOZOO-t is)." /Hudák Ágnes/

"Nagyon jó hangulatú, módszertanilag alátámasztott, gyakorlatban jól alkalmazható tudást szereztem." /Murányiné Evanics Bernadett/

"Az oktatók maximálisan felkészültek voltak, jól éreztük magunkat. A képzésen "kapott" ismeretanyagot a gyakorlatban könnyű lesz felhasználnom."

"Nagyon örültem a lehetőségnek, rendkívül hasznos volt számomra. Nagy élmény volt megismerni, és tanulni ilyen elismert előadóktól, pedagógusoktól!"

"Napjainkban sajnos minden eredményorientált, így a néptáncoktatás is. A kezdőknek nagy gondot jelent 1-1 színpadi produkció, koreográfia elkészítése. Ehhez itt nagyon jó alapokat kaptunk, de jó lett volna 1 "mintamű" produkció átadása. Jól éreztem magam úgy döntöttem folytatom. :-)"

"Minden segítséget megkaptam, ha elakadtam. Jó hangulatú, hasznos."

"Részt vettem régebben már hasonló képzésen, mégis kaptam rengeteg új ötletet és legfőképpen megerősítést."

„Nagyon jól éreztem magam, igazi kikapcsolódás volt számomra, miközben rengeteg új és hasznos dolgot tanulhattam."

"Nagyon köszönjük ezt a 3 napot! Az előadók nagyon felkészültek voltak, előadóképességük érthető, humoros. Kellőképpen elfáradtunk, de mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az elfáradást! Az ilyen továbbképzéseket szeretem, ahol a gyakorlat van túlsúlyban!"

A Lippogó Kerepesen szervezett intézményi képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A Lippogó kerepesi képzésének átlagos elégedettségi mutatója 4,92.

Az eddig szervezett képzéseinken tapasztalt elégedettséghez hasonlóan mos 11 kérdésből 8-ra - így a program által kitűzött célok megvalósulása, a program elvárásoknak való megfelelősége, az oktatási módszerek megfelelősége, a képzés ajánlhatósága, a követelmények teljesíthetőség, az ismeretek ellenőrzésének módja illetve az oktatók felkészültsége, szaktudása, továbbá a képzés szervezettsége - az összes résztvevő a maximális 5,0 értékelést adta. A kérdőívek kiértékelése során örömmel láttuk, hogy a résztvevők többsége minden kérdésre a maximális 5,0 pontot adta, így reményeink szerint maximális elégedettséggel távozott.

A kapott visszajelzései alapján a tudástartalom újszerűsége átlagosan 4,53 pontot, a gyakorlati alkalmazhatóság hasznossága 4,74 pontot illetve a tárgyi feltételek megfelelősége 4,90 pontot kapott, amelyek ugyan elmaradnak az összesített átlag 4,93 érétkétől, ugyanakkor ezek az átlagos értékek is jónak mondhatók.

A Lippogó Kerepesen szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

"Nagyon tartalmas, magas színvonalú képzés volt, ahonnan nehezen megyünk haza. Mély alapokat kaptunk a dalos játékok módszertanáról, tanítási metódusáról. Jól esett, hogy a mozgásformák kipróbálása után magyarázatot kaptunk a miértről és a hogyanról. Köszönöm és megtisztelő, hogy együtt lehettünk." /Müller Lászlóné/

"Pénteken még nem gondoltam, hogy vasárnap "tanári vezetés nélkül" élvezhető táncot tudok produkálni. Önbizalom tekintetében is sokat kaptam." /Tószegi Veronika/

"Köszönöm Henriknek és Ildikónak a képzésen nyújtott fantasztikus ismeretet, tudásanyagot, melyet gyakorlati játékokkal, tánccal tettek hitelessé, és amit nemsokára beépítve hatékonyan fogok alkalmazni!"/Patkó Rita/

"Mindkét oktatótól gyakorlatban is kitűnően használható tudást kaptam és a magas szintű szakmaiság mellett az emberi, gyermekközpontú szemléletmódjuk nagyon megragadott. Hiszem, hogy a kis közösségek újra életre kelnek a mi munkánk által és az ott megszülető csodának nem árt ez a világ." /Szél Marietta/

"Hatalmas életöröm árad a népi kultúrából, ezt éreztem a képzés alatt végig én is. A két előadó egyénisége, felkészültsége példaértékű."

"Nagyon szeretem a kreatív, játékos feladatokat magam is és a gyerekeknek is szeretek ilyen módon tanítani. A LIPPOZOO számomra pont ez a segédlet, amivel ezt meg tudom valósítani. Az itt tanult gyermekjátékok pedig gyermekkorom olyan időszakát juttatták eszembe, amikor még önfeledten tudtam a gyermekcsoportban, a szabadban játszani. Ezért szívvel-lélekkel igyekszem majd ezt közvetíteni a gyerekeknek. Ildikó nagyon sok ötletet, segítséget tudott nyújtani, Henrik pedig a fiúknak és legényeknek való játékok, a néptánc alapok vidám és önfeledt elsajátításához adott rengeteg segítséget. Nagyon jó lenne, ha volna folytatása, azt hiszem, ezzel többen egyetértenének." /Király-Szőcs Erika/

"Nagyon jól éreztem magam, sok új információval gazdagodtam. Köszönöm Henriknek, hogy az első napi "megrettenésem" után teljesen felszabadultan tettem magamévá a néptánc alapjait. Ildikótól rengeteg új segédanyagot kaptam a gyerekek neveléséhez.” /Vass Veronika/

"Jó hangulatban tanulhattunk hiteles előadóktól. Nagyon jól fel volt építve, mind az elmélet, mind a gyakorlat (táncos, játékor) rész. Könnyen tanulhatók voltak. Sokat kaptam mind a 3 napon és úgy gondolom ezt tovább tudom kamatoztatni az óvodai és később majd az iskolai tánc- és játéktanításban." /Szórádi Kristóf/

"Köszönet a főiskola hiányának pótlásáért mind módszertanilag, mind a népművelés és hagyomány ápolása és szeretetének átadása tekintetében." 

"Néptánc és népi játék alapú készség és képesség fejlesztés az általános iskolában és óvodában akkreditált képzésen vettem részt. Nagyon sok hasznos ismeretet osztott meg Kovács Henrik és Sándor Ildikó, amit a munkámban tudok alkalmazni. Henrik bemutatta, gyakoroltuk milyen táncokat lehet a gyermekeknek megtanítani és tudatosan, fokozatosan, hol kell azt elkezdeni. A babzsák, a bot eszközök mellett az állatos korongokat, a Lippozoo-t nagyon jól használhatónak tartom az óvodában. A sport jellegű népi játékokat is kipróbáltunk tanfolyam társaimmal. Ezek is segítenek, hogy a gyerekeknek ügyesedjen a mozgása, nagyon hangulatosak, szórakoztatóak és komplex értelmi képesség fejlesztő hatásúak is. Ilyen játékokat is fogok óvodásaimmal játszani kedvet kaptam hozzá.

Ildikóval a népi játékokat tanultunk és elemeztünk ki. A játékfűzés fogásait gyakorolhattuk. Tanácsot kaptunk, hogyan építsük fel, hogyan tervezzük az ének - zenei foglalkozást, melyek lehetnek benne a táncelőkészítő játékok. Ildikónak már több tanfolyamán vettem részt. Örültem, hogy megint sok új játékanyagból választhatok, ami színesítheti munkámat.

Tanáraink nagy lelkesedéssel, elhívatottsággal adták át tudásukat, mely ösztönzőleg hat a munkámra, emellett még nagyon jó hangulatban is telt a három nap.

Ajánlom minden pedagógusnak ezt a tanfolyamot, aki szeretné megtudni, hogyan kell örömmel jót tanítani! „/Csősz Anikó óvónő/

"Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a képzésen. Nagyon jól éreztem magam! Szuper volt ez a három nap! Köszönöm a toleranciát a kislányom felé! :-) Nagyszerű oktatókat, embereket ismerhettem meg! Köszönöm még egyszer!” /F. Árva Virág/

"Táncosként jelentkeztem a képzésre. Tökéletesen be lett mutatva, hogy a játékot és a táncot egy hajszál választja el egymástól. Így már könnyebben el tudom sajátítani a tanítást és óriási segítség hogy ilyen egyszerűen megvalósítható, de nagyon hatásos neveléssel összekötött játékokat és táncelőkészítőket tanulhattam tőletek."

 "Mindenképpen hiánypótló szerepet tölt be a mai pedagógus továbbképzésben."

" dr. Sándor Ildikónak köszönöm a rengeteg tó tanácsot a játékokban elrejtett módszereket meg az eleganciát, amivel ezt a tudást átadta. Kovács Henriknek pedig azt köszönöm, hogy végig fenntartotta a jókedvünket."

 "Nagyon köszönök mindent! Jól éreztem magam, ki tudtam nyílni és ez jó. Érthetően, érdekesen tanítottak, nagyszerű oktatás volt!"

"Sok hasznos dolgot, tudást kaptam a képzésen. Henrik tapasztalt táncoktató, gyakorlatias módszerekkel. Ildikó pedig egy nagyon mély ismeretekkel rendelkező pedagógus, aki sok hasznos módszert adott át nekünk. Biztos vagyok benne, hogy hasznunkra válik."

 " Nagyon jól éreztem magam a továbbképzésen, sok (új) információval gazdagodtam, amit a későbbiek folyamán a munkámban hasznosítani tudok. " /Kamarás Istvánné/

"Remek volt. A népi játékokat az óvodai csoportomban abszolút hasznosítani tudom."

A Lippogó Szigetszentmiklóson szervezett intézményi képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A Lippogó Szigetszentmiklósra kihelyezett intézményi képzésének átlagos elégedettségi mutatója 4,93. A kérőívekből kiderült, hogy a résztvevők többsége ismét maximális elégedettséggel távozott, és hasonlóan a többi képzésünkön mos 11 kérdésből 7-re - így a program által kitűzött célok megvalósulása, a program elvárásoknak való megfelelősége, a gyakorlati alkalmazhatóság hasznossága, az oktatási módszerek megfelelősége, a képzés ajánlhatósága, a követelmények teljesíthetőség illetve az oktatók felkészültsége, szaktudása - az összes résztvevő a maximális 5,0 értékelést adta.

A résztvevők visszajelzései alapján a tudástartalom újszerűsége átlagosan 4,40 pontot kapott, ami elmarad az összesített átlag 4,93 érétkétől. Számunkra ez azt is jelenti, hogy az intézmény munkatársai eddig is nagy hangsúlyt fektettek a népi játékok és a néptáncok oktatására. Oktatóink folyamatosan dolgoznak rajta, hogy a képzésen résztvevők ebben a pontban is magasabb elégedettségi szintet érezzenek.

A Lippogó Szigetszentmiklóson szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

„Sándor Ildikóval nem először találkoztam, nagyon felkészült, hiteles előadó, élményszerű előadás. Kovács Henriket örülök, hogy megismerhettem, nagy EMBERNEK tartom, nagyon jó TANÁRNAK! Különleges képessége van, hogy elvarázsolja a hallgatókat! Rövid idő alatt megszerettette velünk a néptáncot..., de mindenképpen elindított minket ezen az úton. Köszönjük! „ /Baráti Ildikó, óvodavezető/

„A gyakorlat túlsúlya, majd az elmélettel történő tudásrögzítés a mindennapokban is kiválóan alkalmazható módszereket adott a kezünkbe, melyekkel értéket tudunk közvetíteni. Észrevétlenül kúsztak elő az anyatejjel önmagamban szívott Galga menti néphagyományok. Jó volt érezni, átélni azt a belső lüktetést, ami gyermekkoromtól jelen van az életemben.” /Balázsné Hajdu Hajnalka, óvodavezető/

„A képzés nagyon vidám, jó hangulatban telt el. Nagyon sok segítséget kaptam a szakmai munkám területén, amelyet a képzésnek köszönhetően sokkal rutinosabban fogom tudni beépíteni a csoportom életébe. Igazi "Lelki táplálékkel"gazdagodtam. Szívből köszönöm!”

„Igazán jól éreztem magam, jól esett "megmerítkezni" abban a bizonyos tiszta forrásban, ami a gyökereinket jelenti. Sándor Ildikót már régóta ismerem más képzések kapcsán - Hagyományok Háza - most sem csalódtam, sőt!  Henriket örültem, hogy megismerhettem, hitelesen felkészülten, gyakorlatiasan adta át az ismereteket. /Nagyné Jager Zsuzsanna, óvodapedagógus /

„Gratulálok! Nagy öröm volt számomra, szakmai módszertani segítséget kapni gyermekeink neveléséhez. Az elsajátított ismeretek nagyban segítik a csoportom fejlesztését, a népi hagyományok megismerése terén. A néptánc kezdeti megismerésében. Kiemelkedően színvonalas szervezés!” /Krigerné Györök Éva, óvodapedgógus, tanügyigazgatási szakértő/

„Nagyon jónak tartom a kezdeményezést. Az oktatók hozzáértőek, magasan képzett tanárok. Végre gy gyakorlati módon használható tanfolyam! Nagyon hasznos a gyerekek oktatásban. A tananyag nagyon jó, minőségi az oktatás úgyszintén. Jó hangulatba történő, minőségi időtöltés volt!!!”

„Köszönöm szépen azt a sok gyakorlatban, óvodai mindennapokban használható tudást, amit ezen a képzésen kaptam. Öröm volt hallgatni mindkét előadót, Ildikó és Henrik előadását, történeteit, jó volt látni a néptánc, néphagyományom iránti szeretetüket, elkötelezettségüket. Jó érzéssel gondolok vissza erre a képzésre.” /Márainé Kovács Zita, óvodapedagógus/

„Köszönjük az élményt, a képzés jó hangulatban telt. Sok új ismeretet szereztünk és mindeközben nagyon jól éreztük magunkat. Közelebb hozta hozzánk a néptáncot és tánc szeretetét.”

„Élményszerű volt és az előadók professzionálisak!”

„Fontos a gyakorlatban történő ismeretek bemutatása, elsajátítása. Tetszett a képzést tartó szakemberek mind elméleti és gyakorlati tudása, jártassága.” /Varga Sándorné, óvodapedagógus/

„Rendkívül jól éreztem magam. Jó volt közelebb kerülni a kollégákhoz, vidámkodni velük.” /Köllő Imréné, óvodapedagógus/

„Hasznos volt számomra, itt olyan dolgok hangzottak el ebben a pár órában, amit az egyetemen több félév alatt nem tudtak elmondani.”

„Jól szervezett átgondolt a képzés struktúrája. A gyakorlatnak megfelelően itt is változtak a mozgásformák. Könnyű-nehéz, gyors-lassú. Ez segítség a foglalkozások szervezésében.”

„Nagyon hasznosnak gondolom a képzést az óvodai életben. Gyakorlatorientált volt, ami nagyon fontos ahhoz, hogy be tudjuk építeni az óvodai munkánkba.”

A Lippogó Biatorbágyon szervezett intézményi képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A Lippogó Biatorbágyon szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

„Mindkét előadó közvetlen, barátságos légkört alakított ki, így nem éreztem feszélyezve magam. Hasznos, a mindennapokban, a játékokba beépíthető tudást sajátítottam el.”

„Sok új ismeret birtokába jutottam, sikerélményekben is részesültem. Köszönöm a kedvességet, segítő szándékot.”

„Nagyon köszönjük az intenzív ismeretátadást. Kellemesen elfáradtunk.”

„A képzés során nagyon jól éreztem magam. Szeretném, ha a közeljövőben lenne lehetőség a folytatásra, akár ismétlés, akár új tudásanyag elsajátítására.”

„Az itt látottak, hallottak, táncoltak jól beépíthetők lesznek a csoportom mindennapjaiba.”

„Nagyon jól éreztem magam ezen a képzésen. Nem volt benne a 4 nap alatt egyetlen unalmas perc sem!”

„Nagyon örülök, hogy jelentkeztem és részt vehettem ezen a képzésen. A gyakorlati és elméleti tudás/ismeret átadása a leginkább megtanulható, megjegyezhető mértékben váltakozott. Kiváló hangulat és kooperáció jellemezte a képzés egészét!”

„Nagyon magával ragadó az oktatók felkészültsége és elkötelezettsége. Személyiségük, előadásmódjuk hitelességet sugároz. Eszközeik, módszereik jól alkalmazkodnak az óvodáskorú gyermekekkel végzendő munkához.”

„Nagyon hasznosnak tartom a képzésen elsajátított tudást. A mindennapi munkám során be tudom építeni a tevékenységekbe. A képzést végig nagyon jó hangulat és kooperáció jellemezte.”

„Nagyon jól éreztem magam, sok újat tanultam, amit hasznos módszertani ötletekkel tálaltak nekünk, így nem csak mennyiségi, hanem minőségi többletet is magammal vihetek. Az oktatók személye, felkészültsége, pedagógiai szemlélete példaértékű volt számomra. Sok gyakorlásra adott alkalmat, szívesen fogom az óvodai csoportomban elkezdeni a gyerekekkel.”

A Lippogó Pécsen szervezett képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A Lippogó Pécsen szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

Pályafutásom során ez volt az egyetlen olyan képzés, melyet az elejétől a végéig élveztem! Az előadók, az eszközök, módszerek, a hangulat kiváló volt. Játékrepertoáromat jelentősen bővítette.

Ildikó rendkívüli tapasztalatai, gyakorlati és elméleti tudása, tudatossága és előadói képessége lenyűgöző. Bármikor szívesen tanulnék és hallgatnám újra. Henrik szintén borzasztó tudatos, hatalmas tudását és ismeretét mégis, nem mint oktató, inkább, mint tanácsadó adta át. Az oktatási folyamat felépítése 5*. A játékos formában történő játszva és aktívan taníttatás 5*. Várhatóan a módszerek hatékonysága is ez lesz. Alig várom, hogy kipróbáljam.

Elsősorban új játékokat és tanítási módszereket szerettem volna megismerni, ez a vágyam most teljesült. Külön örülök a nagyobbakkal (3-4-5. évfolyam) is játszható játékoknak. Ildikónak és Henriknek is köszönöm ezt a hétvégét. Mindketten felkészült, türelmes emberek, kiválóan alkalmazkodnak a csoporthoz. Nagyon jó volt a hangulat és biztos, hogy még nagyobb kedvvel megyek a következő táncóráimra, mint eddig.

Az elmúlt 10 év egyetlen olyan képzése, amikor nem azt vártam, hogy mikor lesz már vége.

Nagyon jó hangulat volt, rengeteg új dalt-játékot-táncot tanultunk, sok módszertani tanáccsal és háttér információval együtt. Tetszett mindkét előadó felkészültsége és elkötelezettsége. Különösen sokat jelentett Ildikó személyisége, nyitottsága, empátiája, emberi hozzáállása. A tánc pedig mindig jó - köszi Henrik! Egy igazán jól átgondolt és megtervezett képzés volt, amiből rengeteget tanulhattam, közben pedig rendkívül jó közösség-kovácsolóként is működött. Minden perce hasznos volt! Legközelebb is gyertek!

Szuggesztív mindkét előadó, elméleti és gyakorlati tudása tapasztalata összegződik az előadókban, ezek erősítik egymást. Kár, hogy vége!

Nagyon jó volt, szívesen folytatnám! Sok játékot tanultunk, ami számomra ismeretlen volt, viszont a továbbiakban jól fogom tudni alkalmazni. Nagyon örülök, hogy eljöttetek és részt vehettem, köszönöm a két előadónak a tartalmas, szervezett munkáját.

Mindkét előadó érthetően, szemléletesen mutatta be a módszer sajátosságait, előnyeit. Összeszedett, gyakorlatias, hasznos, hiteles. Újszerű oktatói közvetlenség. - Nagyon jó volt! Nagyon jó és használható tudást kaptunk a képzés folyamán.

Oldott, felszabadult hangulat. Humor, vidámság.

A módszer által közvetíteni kívánt szempont és értékrendszer megegyezik az oktatók személyiségével, gondolkodásával és ettől hiteles! Nagyon sok új módszertani ötletet, javaslatot kaptam mindkét előadótól. Előadásmódjuk magával ragadó, inspiráló volt. Olyan ismeretet, tudást kaptam melyből óvodai csoportomban évekig építkezhetek. A LIPPOZOO új lehetőségeket, ötleteket adott. Nagyon hasznos volt a számomra ez a három nap.

A Lippogó Budapesten szervezett képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A Lippogó Budapesten szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

Szeretnék köszönetet mondani Ildikónak és Henriknek, amiért a lehető legtöbbet próbáltak átadni tudásukból úgy, hogy az a munkánkban alkalmazható legyen. Ez több, mint ami 30 órába belefér…

Mindkét oktató hiteles, ennek a tudásnak az átadására a legmegfelelőbb emberek. A LippoZoo nagyszerű, alig várom, hogy a gyerekkel is játszhassak!

Hiteles oktatók, logikusan felépített előadások!

Köszönöm, hogy rávilágítottatok a lényegre: játék, Játék, JÁTÉK! Szuperül éreztem magam! Külön köszönet a kiválóan összeállított hanganyagért!

Mindkét előadó élvezetesen, változatos módszerekkel adta át tudását. Élményszerű volt az elmélet is. Sok hasznos gyakorlati segítséget kaptunk. Gratulálok az előadóknak!

Nagyon jó hangulatban telt a 3 nap. Hasznos útravaló mind az elmélet, mind a sok-sok gyakorlat. Igazi „kedvcsináló” a további munkánkhoz.

Nagyon élveztem az oktatást, tetszett a gyakorlat alapú, játékos tanítás, mintha tényleg gyerekek lennénk. Másnak is meleg szívvel ajánlom és a továbbiakban erre épülő képzésen is szívesen részt vennék." Legyen a zene mindenkié!" Kodály Zoltán – „A tánc is!” T.D.

A képzés kiemelkedően jó volt, minden elmélet beilleszthető a munkámban. Erre épülő ismétlő vagy bővítő képzésen szívesen részt vennék, mely megszilárdítaná a most szerzett tudást.

Jó hangulat, maximálisan felkészült oktatók! Sok új, használható ismeretet kaptam!

Az oktatók, kedvesek, rugalmasak, szakmailag végtelenül felkészültek voltak. Nyitottság jellemezte az egész képzést! Örülök, hogy részese lehettem. Jó az elméleti és gyakorlati rész aránya.

A tanfolyam dinamikus, intenzív volt. Nagyon tetszett az oktatók személyisége, hozzáállása. Jól felépített rendszerben lévő oktatáson vettem részt. Várom a folytatást!

A Lippogó Gödön szervezett intézményi képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A Lippogó Gödön szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

Szőke Zsófia, óvodavezető, tanügy-igazgatási szakértő, tanfelügyelő, pedagógus minősítési szakértő:

Gödi pedagógusok visszajelzései:

Nagyon jó érzéssel töltött el ez a három nap. Elindította bennem a néptánc tanulásra való nyitottságot. Köszönöm szépen a lehetőséget, mely személyiségformáló hatással is bírt.

Átélhettem a játék örömét. Henrik meghozta a tánchoz a hangulatot, szeretnék többet tanulni tőle. Ildikó hatalmas szaktudással rendelkezik, sok hasznos ismeretet adott át.

Ildi: Köszönöm a tudásátadást, a nagyon változatos szakszóhasználatot, a kifinomult attitűdöt, amivel irányítottad, vezetted a tevékenységeket és a saját személyes élményeidet.

Henrik: Köszönöm a mozgás örömét, a jókedvet, a tudást, amit nem csak hallgattunk, hanem folyamatosan átéltünk. Meditatív oktatás és katartikus élményt nyújtottál.

Fantasztikus volt! Rengeteg információval gyarapodtunk! Illetve a csapatszellem is erősödött! Csapatépítő tréning!

Nagyon jól éreztem magam, az oktatók magas színvonalon adták át tudásukat.

Jól felkészült előadók, hangulatos foglalkozások, közvetlen stílus. Gratulálok!

Köszönjük a szakmaiságot, a jó hangulatot. Eddig nem volt ismeretem a néptánc tanításról, most már tudom honnan induljak, milyen irányba. Az oktatók szakmai felkészültsége kiváló!

Úgy érzem rengeteg újat tanultam. A gyerekek is nagyon élvezték a játékokat és a néptáncot a kártyákkal. (LippoZoo!)

Nagyon jó hangulatban, nagyon hasznos információkkal tűzdelt képzés volt. Mindkét előadónak magas szintű ismerete van, melyet át is tudnak adni.

A Lippogó Gödöllőn szervezett képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A Lippogó Gödöllőn szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

Mint tanár, végig ott motoszkált a fejemben, hogy milyen sokat veszítenek azok a gyerekek, melyeknek iskoláiban nincs jelen a népi játékok, a néptánc.

Minél több és több tanárnak kellene megmerítkezni a ti tudásotokban.

Ez a képzés megérintette az embereket! Felrázta a pedagógusokat. Fontosnak tartom, hogy azt kaptuk, amit tovább akarunk adni: a néptánc és a népi játék öröm, melyekben megvalósíthatod önmagad.

Nemcsak az ismereteim gyarapodtak, hanem a lelkem is!

Maximális örömérzettel telítetten távozom!

Az oktatók a lehető legnagyobb türelemmel, és felkészültséggel osztották meg velünk tudásukat, melyet kiválóan tudok majd használni munkám során.

Pedagógus kollégáimnak is ajánlani fogom a képzést!

Csak pozitív gondolataim, érzéseim vannak a képzéssel kapcsolatban.

Henrik és Ildikó fantasztikus emberek mind szakmailag, mind emberileg.

Az oktatók nyílt, segítőkész személyisége minta mindannyiunk számára. Felkészültségük, szakmaiságuk példaértékű.

Nagyon magas színvonalú képzésen vettem részt. Az oktatók közvetlenek, barátságosak voltak velünk.

Az oktatókban két elhivatott, rendkívül nagy szakmai tudással rendelkező embert ismertem meg.

Ildikó és Henrik kiváló pedagógiai, pszichológiai ismeretekkel és kommunikációs készséggel rendelkeznek.

Szemléletváltást hozott az életembe, s a munkámba. Köszönet érte!

Nagyon jó hangulatú három nap volt, az oktatók rendkívül felkészült, kiváló szakemberek, akik élményszerűen adták át a tudást. Köszönjük! :-)

A Lippogó Vácon szervezett képzésén résztvevők véleményének kiértékelése

A Lippogó Vácon szervezett képzésén résztvevők gondolatai:

A képzés során sok hasznos tanácsot, pozitív megerősítést kaptunk. Mindkét oktató hatalmas ismerettel, tudással rendelkezik, amelyet úgy adtak át nekünk, hogy rövid idő alatt be tudjuk építeni mindennapjainkba.

A szervezettség nagyon jó volt, nagyon jól kihasználtátok, kitöltöttétek az időt.

Rugalmasak voltatok, figyelembe véve az egyéni különbségeket.

Ildikó: Boldog vagyok, hogy személyesen tanulhattam tőle.

Henrik: Örülök, hogy megismerhettem módszereit, a sokszínűsége frissítőileg hat jövőbeli munkámra.

Nagyon tetszett az elmélet és a gyakorlat együttes megismerése.

Nagy elismeréssel adózunk mindkét előadónak a felkészültségük, ötleteik, tudásuk miatt.

Magával ragadott Sándor Ildikó kedves személyisége, Kovács Henrik közvetlensége. Végre egy olyan továbbképzés, amit nem csak végigültünk, hanem aktív részesei lehettünk. Köszönöm!

Nagyon jó hangulatú, játékos volt a három nap!

Az oktatók előadása, tudása rendkívül lekötötte a figyelmemet.

A LippoZoo hatalmas találmány!

A képzésen tanultak nagy segítséget jelentenek a fejlesztő pedagógusoknak is!

Köszönjük a modern nézőpontot.

Mindkét tanár nagyon felkészült. Rendkívül jól éreztem magam, csak ajánlani tudom a Lippogót!

Az oktatók maximális felkészültsége, szakmai tudása sokat nyújtott még a laikus résztvevőknek is.

A közeljövőben szívesen részt vennék egy másik Lippogó képzésen. Szuper volt!« Vissza a főoldalra